Shpallet rezultati përfundimtar i zgjedhjeve për Kuvendin e Shqipërisë të datës 25 prill 2021.

13/07/2021 | Lajme

Sot, Komisioni Rregullator shpalli rezultatin përfundimtar të zgjedhjeve për Kuvendin e Republikës së Shqipërisë, të datës 25.04.2021.

Shpallja e rezultatit u bë pas shpërndarjes së mandateve për çdo zonë zgjedhore, si dhe në përfundim të procedurave ankimore dhe kalimit të afateve ligjore të ankimit në Kolegjin Zgjedhor.

Vendimi për shpalljen e rezultatit përfundimtar të zgjedhjeve nga Komisioni Rregullator u miratua me tre vota pro dhe dy kundër.

LajmeShpallet rezultati përfundimtar i zgjedhjeve për Kuvendin e Shqipërisë të datës 25 prill 2021.