Komisioneri Celibashi pret në takim Ambasadorin e ri të Mbretërisë së Bashkuar.

09/09/2021 | Lajme

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve z. Ilirjan Celibashi mikpriti Ambasadorin Britanik të sapo-akredituar në Tiranë, Shkëlqesinë e tij Alastair King-Smith. Komisioneri e falenderoi Ambasadorin për mbështetjen e fortë të treguar ndaj KQZ-së dhe proceseve zgjedhore në Shqipëri nga ana e Qeverisë së Mbretërisë së Bashkuar.

Celibashi dhe King-Smith zhvilluan një bisedë të thelluar mbi situatën paszgjedhore në vend dhe mundësitë e bashkëpunimit të mëtejshëm në kuadër të demokratizimit të shoqërisë shqiptare.

Ambasadori britanik Alastair King-Smith nënvizoi se reformat demokratike dhe çështjet elektorale shqiptare mbeten prioritet për Qeverinë e Mbretërisë së Bashkuar dhe se mirëpret një bashkëpunim të ngushtë dhe profesional me KQZ.

LajmeKomisioneri Celibashi pret në takim Ambasadorin e ri të Mbretërisë së Bashkuar.