Njoftim për rihedhjen e shortit për përcaktimin e auditit për një subjekt zgjedhor për fushatën zgjedhore, të datës 25 prill 2021

23/09/2021 | Njoftime publike

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve do të rihedhë shortin për përcaktimin e auditit për auditimin e fondeve të përfituara dhe të shpenzuara nga subjektet zgjedhore për fushatën zgjedhore të vitit 2021, për subjektin zgjedhore si më poshtë vijon:

  1. Partia Republikane Shqiptare.

Shorti do të hidhet online në datën 24.09.2021 në orën 12:00 dhe mund të ndiqet në kanalin e KQZ-së në YouTube, si edhe në profilin zyrtar të KQZ.

Njoftime publikeNjoftim për rihedhjen e shortit për përcaktimin e auditit për një subjekt zgjedhor për fushatën zgjedhore, të datës 25 prill 2021