Zgjedhjet në 6 bashki – Miratohen 128 qendra votimi në ndërtesa private

07/02/2022 | Lajme

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve caktoi vendndodhjen e disa qendrave të votimit në ndërtesa private, për zgjedhjet e pjesshme vendore për kryetar bashkie në bashkitë Shkodër, Dibër, Durrës, Rrogozhinë, dhe Lushnjë, të datës 6 Mars 2022.

Qendrat e votimit në ndërtesa private caktohen kur nuk ka mundësi objektive për të përdorur një ndërtesë ndërtesë publike në zonën e qendrës së votimit ose në një zonë qendre votimi fqinje. Vendimi i sotëm i Komisionerit miraton propozimet e kryetarëve të njësive të qeverisjes vendore për caktimin e vendndodhjeve të 128 qendrave të votimit në ndërtesa private.

LajmeZgjedhjet në 6 bashki – Miratohen 128 qendra votimi në ndërtesa private