KAS kalon për shqyrtim ankimimin e LRE

14/02/2022 | Lajme

Sot, Komisioni Ankimimeve dhe Sanksioneve shqyrtoi elementët e formës dhe të përmbajtjes së kërkesës ankimore nr. 03, datë 12.02.2022 me objekt “Kundërshtimin e vendimit të KShZ, “Për shqyrtimin e kërkesës së subjektit zgjedhor ‘Lëvizja e Re’ për regjistrimin e kandidatit për kryetar në bashkinë Durrës, z. Jonid Nano, për zgjedhjet e pjesshme për kryetar bashkie të datës 6 Mars 2022”, me ankues LRE.

Në përfundim të shqyrtimit, KAS vendosi kalimin për shqyrtim të kërkesës, në seancë publike në datën 15.02.2022, në orën 12:00.​

LajmeKAS kalon për shqyrtim ankimimin e LRE