Miratohet udhëzuesi i Komisioneve të Zonave të Administrimit Zgjedhor dhe i Grupeve të Numërimit të Votave

25/02/2022 | Lajme

Komisioni Rregullator në seancën e sotme publike miratoi udhëzuesin e punës për Komisionet e Zonave të Administrimit Zgjedhor dhe grupet e numërimit të votave për zgjedhjet e pjesshme për kryetar në bashkitë Shkodër, Dibër, Lushnjë, Durrës, Vorë dhe Rrogozhinë, që do të zhvillohen në datën 6 mars 2022.

Udhëzuesi është një material në ndihmë të KZAZ-ve dhe grupeve të numërimit të votave pasi trajton çështje të përgjithshme por dhe specifike të procedurave që duhet të ndjekin nga krijimi i vendeve të numërimit të votave, ngritja e GNV, marrja në dorëzim e materialeve zgjedhore nga KQV, procesi numërimit, nxjerrja rezultateve, e të tjerë.

LajmeMiratohet udhëzuesi i Komisioneve të Zonave të Administrimit Zgjedhor dhe i Grupeve të Numërimit të Votave