Miratohen Tabelat Përmbledhëse të Rezultateve për bashkitë Shkodër, Elbasan, Lushnjë, Kamëz, Fier, Berat, Korçë dhe Vlorë 

20/05/2023 | Lajme

Sot, Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve në seancë publike miratoi: 

 1. Tabelën Përmbledhëse të Rezultatit për zgjedhjen e Kryetarit të Bashkisë dhe të Këshillit të Bashkisë, Bashkia Shkodër;
 2. Tabelën Përmbledhëse të Rezultatit për zgjedhjen e Kryetarit të Bashkisë dhe të Këshillit të Bashkisë, Bashkia Elbasan;
 3. Tabelën Përmbledhëse të Rezultatit për zgjedhjen e Kryetarit të Bashkisë dhe të Këshillit të Bashkisë, zgjedhore Bashkia Lushnjë;
 4. Tabelën Përmbledhëse të Rezultatit për zgjedhjen e Kryetarit të Bashkisë dhe të Këshillit të Bashkisë, Bashkia Kamëz;
 5. Tabelën Përmbledhëse të Rezultatit për zgjedhjen e Kryetarit të Bashkisë dhe të Këshillit të Bashkisë, Bashkia Fier; 
 6. Tabelën Përmbledhëse të Rezultatit për zgjedhjen e Kryetarit të Bashkisë dhe të Këshillit të Bashkisë, Bashkia Berat;
 7. Tabelën Përmbledhëse të Rezultatit për zgjedhjen e Kryetarit të Bashkisë dhe të Këshillit të Bashkisë, Bashkia Korçë; 
 8. Tabelën Përmbledhëse të Rezultatit për zgjedhjen e Kryetarit të Bashkisë dhe të Këshillit të Bashkisë, Bashkia Vlorë.

Komisioneri shpalli fitues kandidatët për kryetar bashkie:  

 1. Benet Beci si Kryetar i Bashkisë Shkodër, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”;
 2. Gledian Llatja si Kryetar i Bashkisë Elbasan, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”;
 3. Zj. Eriselda Sefa si Kryetar i Bashkisë Lushnjë, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”;
 4. Rakip Suli si Kryetar i Bashkisë Kamëz, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”;
 5. Armando Subashi si Kryetar i Bashkisë Fier, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”;
 6. Ervin Demo si Kryetar i Bashkisë Berat, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”;
 7. Sotiraq Filo si Kryetari i Bashkisë Korçë, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”;
 8. Ermal Dredha si Kryetar i Bashkisë Vlorë, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”. 
LajmeMiratohen Tabelat Përmbledhëse të Rezultateve për bashkitë Shkodër, Elbasan, Lushnjë, Kamëz, Fier, Berat, Korçë dhe Vlorë