Plotësohen vakancat në këshillat e 6 bashkive

21/07/2023 | Lajme

Sot, Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve shqyrtoi rezultatin e verifikimit të Prokurorit të Përgjithshëm për subjektin vetëdeklarues z. Ilir Hysi, kandidat i listës shumemërore të Partisë Lëvizja Socialiste për Integrim, Qarku Vlorë.  Komisioneri vendosi deklarimin e procedurës administrative të përfunduar dhe pa vendim përfundimtar.

Gjithashtu, u plotësuan vakancat e krijuara në këshillat bashkiak si më poshtë:

  1. Këshilli i Bashkisë Shkodër, me kandidatin nga lista shumemërore e “Partisë Socialiste të Shqipërisë”, z. Erald Erkoçaj”,
  2. Këshilli i Bashkisë Përmet, me kandidatin nga lista shumemërore e “Partisë Demokratike të Shqipërisë”, zj. Valbona Muhaj”,
  3. Këshilli i Bashkisë Memaliaj, me kandidatin nga lista shumemërore e Koalicionit “Bashkë Fitojmë”, zj. Lauresha Lila”,
  4. Këshilli i Bashkisë Dibër, me kandidatin nga lista shumemërore e “Partisë Socialdemokrate”, z. Adriatik Merdini”,
  5. Këshilli i Bashkisë Dibër, me kandidatin nga lista shumemërore e “Partisë Socialdemokrate”, zj. Leonida Gjura”,
  6. Këshilli i Bashkisë Krujë, me kandidatin nga lista shumemërore e “Partisë Socialiste të Shqipërisë”, zj. Anila Shehu”,
  7. Këshilli i Bashkisë Krujë, me kandidatin nga lista shumemërore e “Partisë Ardhmërija Shqiptare”, zj. Anila Veseli”,
  8. Këshilli i Bashkisë Pukë, me kandidatin nga lista shumemërore e “Partisë Socialdemokrate”, zj. Aida Cenaj”.
LajmePlotësohen vakancat në këshillat e 6 bashkive