Zgjedhjet vendore të datës 14 Maj 2023 – Rregullatori shpall rezultatin përfundimtar

07/08/2023 | Lajme

Sot, Komisioni Rregullator shpalli rezultatin përfundimtar të zgjedhjeve për organet e qeverisjes vendore të datës 14 maj 2023.

Me tre vota pro dhe një kundër, Rregullatori miratoi rezultatin e votimit për kandidatët për kryetar bashkie, të cilët janë zgjedhur në mënyrë të drejtpërdrejtë në zonat zgjedhore përkatëse dhe numrin e votave të fituara nga secili subjekt në shkallë kombëtare, bazuar në numrin e votave të fituara nga çdo subjekt zgjedhor në votimin për këshillat e bashkive.

LajmeZgjedhjet vendore të datës 14 Maj 2023 – Rregullatori shpall rezultatin përfundimtar