Njoftim për thirrjen e mbledhjes së Komisionit Rregullator në datën 18.08.2023.

17/08/2023 | Rendi i ditës

Komisioni Rregullator zhvillon seancë publike ditën e Premte, datë 18.08.2023, ora 11:00.

Rendi i ditës:

  1. Projektvendim “Për përdorimin e kamerave regjistruese dhe të monitorëve për shfaqjen e fletëve të votimit në vendet e numërimit të votave, në zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës, të datës 24 shtator 2023”.
  1. Projektvendim “Për përdorimin e pajisjes elektronike të identifikimit të zgjedhësve, në zgjedhjet e pjesshme vendore për Kryetari të Bashkisë Kukës, të datës 24 shtator 2023”.

Materialet e mbledhjes:

Rendi i ditësNjoftim për thirrjen e mbledhjes së Komisionit Rregullator në datën 18.08.2023.