Zgjedhjet e pjesshme për Kryetarin e Bashkisë Kukës – Miratohet renditja e kandidatëve në fletën e votimit

12/09/2023 | Lajme

Sot, në seancën publike të Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve u hodh shorti për renditjen e subjekteve zgjedhore në fletën e votimit, për zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës, të datës 24 Shtator 2023.

Komisioneri miratoi rezultatet e shortit, sipas të cilit rezultoi se Partia Socialiste e Shqipërisë do të renditet e para në fletën e votimit ndërsa koalicioni “Bashkë Fitojmë” do të renditet i dyti.

Gjithashtu, Komisioneri miratoi përmbajtjen e fletës së votimit për kandidatet për Kryetarin e Bashkisë Kukës, ku z. Albert Halilaj i propozuar nga PS do të ketë numrin 1 (një) në fletën e votimit dhe z. Emri Vata i propozuar nga BF do të ketë numrin 2 (dy).

LajmeZgjedhjet e pjesshme për Kryetarin e Bashkisë Kukës – Miratohet renditja e kandidatëve në fletën e votimit