File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 103, datë 25.2.2022 “Për shqyrtimin e kërkesës së “BI Media”, “ABC”, “RTSH” dhe “Star Plus TV”, për vëzhgimin e zgjedhjeve të pjesshme për kryetar bashkie, të datës 6 Mars 2022”.