File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 113, datë 01.03.2022 “Për shqyrtimin e kërkesës të Ambasadës së Francës, Polonisë, Sllovenisë, Kroacisë, Spanjës dhe Gjermanisë për vëzhgimin e zgjedhjeve të pjesshme për kryetar bashkie të datës 6 Mars 2022”.