File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 117, datë 08.03.2021 “Për shqyrtimin e kërkesës për regjistrimin e koalicionit ‘Aleanca Bashkimi Popullor – Emigracioni – Ora e Shpresës dhe Konservatorët’ (ABEOK), për zgjedhjet për Kuvend të datës 25 prill 2021”.