File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 136, datë 09.03.2022 “Për miratimin e rezultatit për zgjedhjen e kryetarit të bashkisë Lushnjë, qarku Fier, në zgjedhjet e pjesshme për kryetar bashkie të datës 6 Mars 2022 dhe dhënien e mandatit të kryetarit të bashkisë zj. Eriselda Musa Sefa”.