File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 143, datë 13.04.2022 “Për përcaktimin e procedurave të këqyrjes paszgjedhore të fletëve të votimit dhe materialeve zgjedhore, për zgjedhjet e pjesshme për kryetar bashkie të datës 6 Mars 2022”.