File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 149, datë 26.04.2022 “Për zgjatjen e afatit të shqyrtimit administrativ të denoncimit të organizatës “Qendresa Qytetare” për shkelje të parashikuar në vendimin nr. 9, datë 24.12.2020, të Komisionit Rregullator në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve ndaj zj. Eriselda Sefa, zj. Ogerta Manasterliu, Ministër i shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, z. Pjerin Vogli, Drejtor i Spitalit “Ihsan Çabej” Lushnjë dhe Bashkisë Lushnjë”.