File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 158, datë 06.05.2022 “Për për zgjatjen e afatit të shqyrtimit administrativ të denoncimit të organizatës “Qendresa Qytetare” ndaj z. Arben Ahmetaj, Ministër i Shtetit për Rindërtimin dhe Programin e Reformave, z. Edison Memolla, kandidat për kryetar bashkie në bashkinë Rrogozhinë, z. Etjen Xhafaj, deputet i Kuvendit të Shqipërisë, subjektit zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për shkelje administrative në kuadër të fushatës zgjedhore, për zgjedhjet e pjesshme për kryetar bashkie të datës 6 mars 2022”.