File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 171, datë 01.06.2022 “Për shqyrtimin administrativ të denoncimit të organizatës “Qendresa Qytetare”, ndaj kryetarit të bashkisë Rrogozhinë z. Edison Memolla, Zëvendëskryeministrit, njëkohësisht Ministër i Shtetit për Rindërtimin dhe Programin e Reformave z. Arben Ahmetaj dhe deputetit z. Etjen Xhafaj, për shkelje administrative në kuadër të fushatës zgjedhore për zgjedhjet e pjesshme për kryetar bashkie të datës 6 mars 2022”.