File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 18, datë 15.2.2022 “Për rregullat procedurale për procesin e votimit dhe numërimit elektronik nëpërmjet pajisjes elektronike të votimit dhe numërimit (PEVN) në qendrat e votimit të bashkisë Vorë, qarku Tiranë, për zgjedhjet e pjesshme për kryetar bashkie, të datës 6 Mars 2022”.