Vendim nr. 13, datë 13.01.2023 “Për përzgjedhjen e monitoruesve për bashkitë Berat, Kuçovë, Poliçan, Skrapar, Ura Vajgurore, Bulqizë, Dibër, Klos, Mat, Durrës, Krujë, Shijak, Cërrik, Elbasan, Gramsh, Librazhd, Peqin, Prrenjas, Divjakë, Fier, Lushjne, Mallakastër, Tepelenë, Devoll, Kolonjë, Korçë, Maliq, Pogradec dhe Pustec, Has, Kukës, Tropojë, Kurbin, Lezhë, Mirditë, Fushë Arrëz, Malësia e Madhe, Pukë, Shkodër, Vau Dejës, Kamëz, Kavajë, Rrogozhinë, Vorë, Finiq, Himarë, Konispol, Sarandë, Selenicë, Vlorë për zgjedhjet e Organeve të Qeverisjes Vendore, të datës 14 maj 2023”.

Vendim nr. 13, datë 30.03.2021 “Përshqyrtimin e kërkesës ankimore nr. 07 të koalicionit Bashkimi Popullor – Emigracioni – Ora e Shpresës dhe Konservatorët (ABEOK) me objekt “Kundërshtimin e vendimit nr. 172, datë 23.03.2021 “Për caktimin e sasisë së fondit nga Buxheti i Shtetit që do tu shpërndahen si paradhënie partive politike pjesëmarrëse në zgjedhjet për kuvendin e Shqipërisë, të datës 25 prill 2021” të Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve”.

13