File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 101, datë 25.2.2022 “Për shqyrtimin e kërkesës së Institutit Demokratik Kombëtar (NDI) dhe Komitetit Shqiptar të Helsinkit (KShH) për vëzhgimin e zgjedhjeve të pjesshme për kryetar bashkie, të datës 6 Mars 2022”.