File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 102, datë 25.2.2022 “Për një shtesë në vendimin nr. 87, datë 19.2.2022 “Për akreditimin e gazetarëve dhe operatorëve të “Report TV”, për vëzhgimin e zgjedhjeve të pjesshme për kryetar bashkie, të datës 6 Mars 2022”.