File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 135, datë 09.03.2022 “Për miratimin e rezultatit për zgjedhjen e kryetarit të bashkisë Durrës, qarku Durrës, në zgjedhjet e pjesshme për kryetar bashkie të datës 6 Mars 2022 dhe dhënien e mandatit të kryetarit të bashkisë zj. Emiriana Hiqmet Sako”.