File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 152, datë 28.04.2022 “Për shqyrtimin e denoncimit të organizatës “Qendresa Qytetare”, ndaj drejtorit të shkollës 9-vjeçare “Armath” dhe kandidatit për kryetar bashkie në bashkinë Durrës, zj. Emiriana Sako, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për shkelje administrative në kuadër të fushatës zgjedhore për zgjedhjet e pjesshme për kryetar bashkie të datës 6 mars 2022”.