File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 156, datë 05.05.2022 “Për zgjatjen e afatit të shqyrtimit administrativ të denoncimit të Organizatës “Qëndresa Qytetare”, ndaj zj. Emiriana Sako, kandidat për kryetar të bashkisë Durrës, z. Arben Ahmetaj, Ministër i Shtetit për Rindërtimin dhe Programin e Reformave dhe subjektit zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për shkelje administrative në kuadër të fushatës zgjedhore për zgjedhjet e pjesshme për kryetar bashkie të datës 6 Mars 2022”.