File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 271, datë 21.04.2021 “Për shqyrtimin administrativ për shkelje të parashikuar në vendimin nr. 9, datë 24.12.2020, të Komisionit Rregullator, në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve, ndaj zj. Ogerta Manastirliu, Ministër i Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale”.