File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 48, datë 10.2.2022 “Për zbatimin e projektit pilot për procesin e votimit dhe numërimit elektronik të votave, për zgjedhjet e pjesshme vendore për kryetar bashkie, të datës 6 Mars 2022, në bashkinë Vorë, qarku Tiranë”.