File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 86, datë 19.05.2021 “Për shqyrtimin e kërkesave ankimore nr. 33 të Partisë Lëvizja Socialiste për Integrim, nr. 41 të Partisë Demokratike të Shqipërisë dhe nr. 52 të kandidatit të pavarur z. Kreshnik Merxhani “Për ndryshimin e vendimit të Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve nr. 347, datë 04.05.2021”.