File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 88, datë 19.2.2022 “Për shqyrtimin e kërkesës së Shoqatës për Kulturë Demokratike dhe Koalicionit për Reforma, Integrim dhe Insitucione të Konsoliduara për vëzhgimin e zgjedhjeve të pjesshme për kryetar bashkie, të datës 6 Mars 2022”.