File Type: pdf
Categories: Akte
Vendim nr. 167, datë 19.05.2022 “Për shqyrtimin administrativ të denoncimit të organizatës “Qendresa Qytetare” ndaj Drejtorit të Përgjithshëm të Autoritetit Portual Durrës, z. Pirro Vengu, kryetarit të bashkisë Durrës, zj. Emiriana Sako, Drejtorit të Përgjithshëm të Agjencisë Kombëtare të Punësimit dhe Aftësimit, z. Klevis Hysa dhe Rektorit të Univeristetit “Aleksandër Moisiu” Durrës, zj. Kseanela Sotirofski, për shkelje administrative në kuadër të fushatës zgjedhore, për zgjedhjet e pjesshme për kryetar bashkie të datës 6 mars 2022”.