Njoftim për thirrjen e mbledhjes së Komisionit Rregullator në datën 22.01.2021.

21/01/2021 | Rendi i ditës

Komisioni Rregullator, ditën e premte, më datë 22.01.2021, ora 17:30, zhvillon mbledhjen me këtë rend dite:
Shqyrtimi i projekt-vendimit:
  1. “Rregullat procedurale për përdorimin e kamerave regjistruese e monitorëve (ekraneve) në vendet e numërimit të votave dhe transmetimin në kohë reale nga vendet e numërimit të votave në ambientet e KQZ-së për zgjedhjet për Kuvend të datës 25 prill 2021”.
 
Për shkak të situatës së pandemisë, mbledhja do të zhvillohet on-line në platformën Zoom.​
Materialet e Mbledhjes:
Rendi i ditësNjoftim për thirrjen e mbledhjes së Komisionit Rregullator në datën 22.01.2021.