Akte të KQZ

Përmes filtrave këtu mund gjeni vendimet/ urdhërat/ udhëzimet e Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve, vendimet e Komisionit Rregullator dhe vendimet e Komisionit të Ankimimeve dhe Sanksioneve sipas viteve.

 

EmërtimiLlojet e akteveVitiLinkhf:tax:aktehf:tax:nrhf:tax:viti
Vendim nr. 191, datë 23.11.2023 “Për kthimin e kërkesës ankimore nr. 95, të depozituar në KQZ në datën 16.11.2023 nga koalicioni ‘Bashkë Fitojmë’”.vendime-kas1912023
Vendim nr. 190, datë 13.11.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës nr. 35, datë 2.11.2023 të Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve”.vendime-kas1902023
Vendim nr. 820, datë 14.11.2023, “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Devoll, me kandidatin nga lista shumemërore të subjektit “Partia Agrare Ambjentaliste e Shqipërisë”, zj. Giela Bardhi Hoxhalli”.vendime-kshz8202023
Vendim nr. 819, datë 14.11.2023, “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Tiranë, me kandidatin nga lista shumemërore të subjektit “Partia Socialiste e Shqipërisë, zj. Xheni Namik Hatillari”.vendime-kshz8192023
Vendim nr. 818, datë 14.11.2023, “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Shijak, me kandidatin nga lista shumemërore të subjektit “Partia Socialiste e Shqipërisë”, z. Kadri Abdulla Metaliu”.vendime-kshz8182023
Vendim nr. 817, datë 14.11.2023, “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Pukë, me kandidatin nga lista shumemërore të subjektit “Partia Aleanca Arbnore Kombëtare”, z. Aleksander Nikollë Frroku”.vendime-kshz8172023
Vendim nr. 816, datë 14.11.2023, “Për shqyrtimin e rezultatit të verifikimit të Prokurorit të Përgjithshëm, për subjektin vetëdeklarues z. Kreshnik Riza Hajdari, Kryetar i Bashkisë Kuçovë, të propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”.vendime-kshz8162023
Vendim nr. 815, datë 13.11.2023 “Për një ndryshim në vendimin nr. 466, datë 08.05.2023 “Për propozimin e sanksioneve administrative ndaj disa kryetarëve të bashkive për mosdorëzimin e vendimit për përcaktimin e vendeve publike në territorin e bashkive përkatëse për afishimin prej subjekteve zgjedhore të materialeve propagandistike”.vendime-kshz8152023
Vendim nr. 189, datë 08.11.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës së Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve nr. 35, datë 02.11.2023”.vendime-kas1892023
Vendim nr. 188, datë 26.10.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës nr. 34, datë 19.10.2023 të Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve”.vendime-kas1882023
Vendim nr. 187, datë 26.10.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës nr. 33, datë 19.10.2023 të Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve”.vendime-kas1872023
Vendim nr. 186, datë 26.10.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës nr. 32, datë 19.10.2023 të Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve”.vendime-kas1862023
Vendim nr. 814, datë 1.11.2023 “Për verifikimin e të dhënave daktiloskopike të mbledhura nga pajisjet e identifikimit elektronik, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”., vendime-kshz nenkomisioner8142023
Vendimi nr. 185, datë 25.10.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës së Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve nr. 34, datë 19.10.2023”.vendime-kas1852023
Vendimi nr. 184, datë 25.10.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës së Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve nr. 33, datë 19.10.2023”.vendime-kas1842023
Vendimi nr. 183, datë 25.10.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës së Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve nr. 32, datë 19.10.2023”.vendime-kas1832023
Vendim nr. 813, datë 23.10.2023 “Për miratimin e rezultatit të shortit për përzgjedhjen e Qendrave të Votimit që do t’i nënshtrohen procesit të këqyrjes paszgjedhore, për zgjedhjet e organeve të qeverisjes vendore”.vendime-kshz8132023
Vendim nr. 812, datë 20.10.2023 “Për shqyrtimin administrativ të denoncimit regjistruar me nr. 409 ID, nga Organizata “Drejtësia Sociale” ndaj personava përgjegjës në Ministrinë e Kulturës, bashkinë Tiranë, në Teatrin Kombëtar të Operas dhe Baletit dhe Ansamblit Popullor për mosraportimin e veprimtarive publike, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz8122023
Vendimi nr. 811, datë 20.10.2023 “Për shqyrtimin administrativ të denoncimit nr. 1 ID nga Organizata “Qëndresa Qytetare”, për ndalimin e aktivitetit të kandidatit të “Partisë Socialiste të Shqipërisë”, për zgjedhjet e pjesshme për kryetar të bashkisë Kukës, të datës 24 shtator 2023”.vendime-kshz8112023
Vendimi nr. 810, datë 20.10.2023 “Për shqyrtimin administrativ të denoncimit regjistruar me nr. 412 ID, të Qendrës “Qëndresa Qytetare”, për shkelje administrative, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz8102023
Vendim nr. 809, datë 20.10.2023 “Për shqyrtimin e rezultatit të verifikimit të Prokurorit të Përgjithshëm, për subjektin vetëdeklarues z. Fatlind Bujar Sokolaj, kandidat për anëtar në Këshillin e Bashkisë Tropojë, i propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Demokratike”.vendime-kshz8092023
Vendim nr. 808, datë 20.10.2023 “Për shqyrtimin e rezultatit të verifikimit të Prokurorit të Përgjithshëm, për subjektin vetëdeklarues z. Valter Murat Hasanaj, kandidat për anëtar në Këshillin e Bashkisë Vlorë, i propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”.vendime-kshz8082023
Vendim nr. 807, datë 20.10.2023 “Për shqyrtimin e rezultatit të verifikimit të Prokurorit të Përgjithshëm, për subjektin vetëdeklarues z. Ervin Muharrem Muharremi, kandidat për anëtar në Këshillin e Bashkisë Klos, i propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Konservatore”.vendime-kshz8072023
Vendim nr. 806 datë 20.10.2023 “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Sarandë, me kandidatin nga lista shumemërore të “Partisë Socialiste të Shqipërisë”, zj. Ilva Ilirjan Qëndro”.vendime-kshz8062023
Vendim nr. 805 datë 20.10.2023 “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Lezhë, me kandidatin nga lista shumemërore të “Partisë së Gjelbër”, z. Emirjon Alfred Mali”.vendime-kshz8052023
Vendim nr. 804 datë 20.10.2023 “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Vau i Dejës, me kandidatin nga lista shumemërore të “Partisë Socialdemokrate”, z. Besmir Mhill Kapaj”.vendime-kshz8042023
Vendim nr. 803 datë 20.10.2023 “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Devoll, me kandidatin nga lista shumemërore të Koalicionit “Bashkë Fitojmë”, z. Vladimir Ivaner Kello”.vendime-kshz8032023
Vendim nr. 802 datë 20.10.2023 “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Kamëz, me kandidatin nga lista shumemërore të Partisë “Fryma e Re Demokratike”, z. Kapllan Ismen Troci”.vendime-kshz8022023
Vendim nr. 801 datë 20.10.2023 “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Malësi e Madhe, me kandidatin nga lista shumemërore të Partisë “Fryma e Re Demokratike”, zj. Eli Ndue Bogaj”.vendime-kshz8012023
Vendim nr. 800, datë 20.10.2023 “Për përcaktimin e procedurave të këqyrjes paszgjedhore të fletëve të votimit dhe materialeve zgjedhore, për zgjedhjet e organeve të vetëqeverisjes vendore”.vendime-kshz8002023
Vendim nr. 33, datë 12.10.2023 “Për shpalljen e rezultatit përfundimtar të zgjedhjeve të pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës të datës 24 Shtator 2023”.akte-krr332023
Vendim nr. 799, datë 10.10.2023, “Për shqyrtimin administrativ të denoncimit nr. 348 ID të Koalicionit për Reforma, Integrim dhe Institucione të Konsoliduara, për shkelje administrative, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz7992023
Vendim nr. 798, datë 06.10.2023, “Për shqyrtimin administrativ të denoncimeve regjistruar me nr. 02 ID dhe 03 ID nga zj. Albana Vokshi, deputet i Kuvendit të Shqipërisë ndaj z. Eduart Spahiu, drejtor i Ujësjellësit Kukës dhe disa prej funksionarëve publikë shtetëror për zgjedhjet e pjesshme për kryetar të bashkisë kukës, të datës 24 Shtator 2023”.vendime-kshz7982023
Vendim nr. 797, datë 06.10.2023, “Për shqyrtimin administrativ të denoncimit nr. 402 ID nga Koalicioni për Reforma, Integrim dhe Institucione të Konsoliduara ndaj personit përgjegjës, për raportimin e veprimtarive publike, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz7972023
Vendim nr. 796, datë 06.10.2023, “Për shqyrtimin administrativ të denoncimit regjistruar me nr. 413 ID, të Qendrës “Qëndresa Qytetare”, ndaj z. Tonin Marinaj kryetar dhe kandidat për kryetar bashkie për bashkinë Malësi e Madhe si dhe ndaj z. Kastriot Dragaj drejtori i shkollës 9-vjeçare “Fran Murrizi”, në Pjetroshan, Malësi e Madhe për shkelje administrative, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz7962023
Vendim nr. 795, datë 06.10.2023, “Për shqyrtimin administrativ të denoncimit nr. 417 ID të z. Edmond Spaho ndaj z. Gëzim Topçiu kryetar i bashkisë Maliq për zhvillimin e veprimtarisë publike të ndaluar nga Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz7952023
Vendim nr. 794, datë 06.10.2023, “Për shqyrtimin administrativ të denoncimit regjistruar me nr. 374 ID,të z. Ivi Kaso, ndaj z. Mariglen Disha kandidat për kryetar për bashkinë Librazhd dhe ndaj z. Qamil Mema, drejtor i shkollës 9 vjeçare Spathar Librazhd, dhe denoncimit me nr. 390 ID, të z. Edmond Spaho, deputet i Kuvendit të Shqipërisë për shkelje administrative, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz7942023
Vendim nr. 793, datë 6.10.2023 “Për kompensimin financiar paszgjedhor që do t’u shpërndahet subjekteve zgjedhore pjesëmarrëse në zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz7932023
Vendim nr. 792, datë 4.10.2023, “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Mirditë, me kandidatin nga lista shumemërore të Koalicionit “Bashkë Fitojmë”, zj. Marina Frederik Vorfi”.vendime-kshz7922023
Vendim nr. 791, datë 4.10.2023, “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Pukë, me kandidatin nga lista shumemërore të Koalicionit “Bashkë Fitojmë”, zj. Shpresa Musa Pemaj”.vendime-kshz7912023
Vendim nr. 790, datë 4.10.2023, “Për shqyrtimin e rezultatit të verifikimit të Prokurorit të Përgjithshëm për subjektin vetëdeklarues z. Ronald Thoma Zhezha, kandidat për anëtar në Këshillin e Bashkisë Fier, të propozuar nga Koalicioni “Bashkë Fitojmë”.vendime-kshz7902023
Vendim nr. 789, datë 4.10.2023, “Për shqyrtimin e rezultatit të verifikimit të Prokurorit të Përgjithshëm për subjektin vetëdeklarues z. Pashk Gjergj Gjetaj, kandidat për anëtar në Këshillin e Bashkisë Pukë, i propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Lëvizja e Legalitetit”.vendime-kshz7892023
Vendim nr. 788, datë 4.10.2023, “Për shqyrtimin e rezultatit të verifikimit të Prokurorit të Përgjithshëm për subjektin vetëdeklarues z. Fredi Pandi Kokoneshi, Ish Kryetar i Bashkisë Divjake, Qarku Fier”.vendime-kshz7882023
Vendim nr. 787, datë 4.10.2023 “Për shqyrtimin e rezultatit të verifikimit të Prokurorit të Përgjithshëm, për subjektin vetëdeklarues z. Qerim Ismail Ismailaj, kandidat për Kryetar në Bashkinë Mallakastër, Qarku Fier”.vendime-kshz7872023
Vendim nr. 786, datë 04.10.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Kukës, Qarku Kukës, z. Albert Bislim Halilaj, të propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet e pjesshme të datës 24 Shtator 2023.vendime-kshz7862023
Vendimi nr. 000-032, datë 23.09.2023, “ Për shqyrtimin e kërkesës së KRIIK, për akreditimin e vëzhguesve, në zgjedhjet e pjesshme për Kryetarin e Bashkisë Kukës të datës 24 Shtator 2023″.vendime-kshz000-0322023
Urdhër nr. 106, datë 22.9.2023 “Për zbatimin e disa rregullave për personat e pranishëm në territorin e objekteve zgjedhore ku janë vendosur qendrat e votimit, për zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës të datës 24 Shtator 2023”.urdhera-kshz1062023
Vendim nr. 000-031, datë 22.09.2023, “ Për shqyrtimin e kërkesës së 3 DS & AF Entertainment, për akreditimin e vëzhguesve, në zgjedhjet e pjesshme për Kryetarin e Bashkisë Kukës të datës 24 Shtator 2023”.vendime-kshz000-0312023
Vendim nr: 000-030, datë 21.09.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës së “Qendresa Qytetare”, për akreditimin e vëzhguesve për vëzhgimin e zgjedhjeve të pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës të datës 24 shtator 2023.vendime-kshz000-0302023
Vendim nr: 000-029, datë 21.09.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës së “Shoqata për Kulturë Demokratike”, për akreditimin e vëzhguesve për vëzhgimin e zgjedhjeve të pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës të datës 24 shtator 2023.vendime-kshz000-0292023
Vendim nr: 000-027, datë 20.09.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës së “EURO BALKANS NEWS”, për akreditimin e vëzhguesve për vëzhgimin e zgjedhjeve të pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës të datës 24 shtator 2023.vendime-kshz000-0272023
Vendim nr: 000-026, datë 19.09.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës së “ABC NEWS SHA”, për akreditimin e vëzhguesve për vëzhgimin e zgjedhjeve të pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës të datës 24 shtator 2023.vendime-kshz000-0262023
Vendim nr: 000-025, datë 14.09.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës së “ORA NEWS / MEDIA”, për akreditimin e vëzhguesve për vëzhgimin e zgjedhjeve të pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës të datës 24 shtator 2023.vendime-kshz000-0252023
Vendim nr: 000-024, datë 14.09.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës së “MCN TV”, për akreditimin e vëzhguesve për vëzhgimin e zgjedhjeve të pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës të datës 24 shtator 2023.vendime-kshz000-0242023
Vendim nr. 000-022, datë 12.09.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës së “MTSC.SHPK”, për akreditimin e vëzhguesve për vëzhgimin e zgjedhjeve të pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës të datës 24 shtator 2023.vendime-kshz000-0222023
Vendim nr. 000-021, datë 04.09.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës së “Komiteti Shqiptar i Helsinkit”, për akreditimin e vëzhguesve për vëzhgimin e zgjedhjeve të pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës të datës 24 shtator 2023.vendime-kshz000-0212023
Vendim nr. 000-020, datë 04.09.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës së “KRIIK”, për akreditimin e vëzhguesve për vëzhgimin e zgjedhjeve te pjesshme për Kryetar Bashkie Kukës të datës 24 shtator 2023.vendime-kshz000-0202023
Vendim nr. 784, datë 21.9.2023 “Për emërimin e zëvendëskryetarit të Komisionit të Zonës së Administrimit Zgjedhor nr. 11, për zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës të datës 24 Shtator 2023”.vendime-kshz7842023
Vendim nr. 783, datë 20.9.2023 “Për shqyrtimin administrativ të denoncimit të Organizatës “Qëndresa Qytetare”, për ndalim të aktivitetit të kandidatit të “Partisë Socialiste të Shqipërisë”, z. Albert Halilaj, për zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës, të datës 24 shtator 2023”.vendime-kshz7832023
Vendim nr. 782, datë 20.9.2023 “Për lirimin dhe emërimin e sekretarit të KZAZ-së nr. 11, Bashkia Kukës, për zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës të datës 24 Shtator 2023”.vendime-kshz7822023
Vendim nr. 781, datë 19.9.2023 “Për krijimin e Komisionit të Qendrës së Votimit të posaçme nr. 0636/01, KZAZ nr. 11, Bashkia Kukës, për zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës, të datës 24 Shtator 2023”.vendime-kshz7812023
Vendim nr. 780, datë 19.09.2023 “Për shqyrtimin administrativ të denoncimit 442 ID nga “Koalicioni për Reforma, Integrim dhe Institucione të Konsoliduara”, ndaj z. Agron Malaj, kryetar i bashkisë Mat për shkelje administrative, në zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz7802023
Vendim nr. 779, datë 19.09.2023 “Për shqyrtimin administrativ të denoncimit nr. 431 ID nga Qendra “Qëndresa Qytetare”, ndaj z. Dritan Dango, administrator i njësisë administrative nr. 8, Tiranë, për shkelje administrative, në zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz7792023
Vendim nr. 778, datë 19.9.2023 “Për lirimin dhe emërimin e disa anëtarëve dhe sekretarit të KZAZ nr. 11, për zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës të datës 24 Shtator 2023”.vendime-kshz7782023
Vendim nr. 777, datë 15.9.2023 “Për miratimin e programit të temave të trajnimit që do të përdoren për trajnimin e operatorëve të pajisjes PEI, në zgjedhjet për Kryetar të Bashkisë Kukës të datës 24 Shtator 2023”., vendime-kshz nenkomisioner2023
Vendim nr. 776, datë 15.9.2023 “Për disa ndryshime në vendimin nr. 766, datë 7.9.2023 “Për caktimin e partive politike që do të propozojnë anëtarët e Grupeve të Numërimit të Votave, për zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës të datës 24 Shtator 2023”.vendime-kshz7762023
Vendim nr. 775, datë 15.9.2023 “Për disa ndryshime në vendimin nr. 722, datë 19.8.2023 “Për caktimin e partive politike që do të propozojnë anëtarët dhe sekretarin e Komisionit të Zonës së Administrimit Zgjedhor nr. 11, për zgjedhjet e pjesshme për Kryetarin e Bashkisë Kukës të datës 24 shtator 2023”.vendime-kshz7752023
Vendim nr. 182, datë 07.09.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës ankimore nr. 94, datë 05.09.2023 të depozituar nga ‘Partia Demokratike e Shqipërisë’”.vendime-kas1822023
Vendim nr. 774, datë 13.9.2023 “Për miratimin e programeve të temave të trajnimit që do të përdoren për trajnimin e administratës zgjedhore në zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës, të datës 24 Shtator 2023”.vendime-kshz7742023
Vendim nr. 773, datë 13.09.2023 “Për një ndryshim në strukturën e shpenzimeve buxhetore për vitin 2023, për përsëritjen e zgjedhjeve për Kryetarin e Bashkisë Rrogozhinë”.vendime-kshz7732023
Vendim nr. 772, datë 12.9.2023 “Për miratimin e përmbajtjes së fletës së votimit për kandidatët për kryetar bashkie, për zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës të datës 24 Shtator 2023”.vendime-kshz7722023
Vendimi nr. 771, datë 12.9.2023 “Për miratimin e rezultatit të shortit për përcaktimin e renditjes së kandiatëve për Kryetar Bashkie në fletën e votimit, për zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës të datës 24 Shtator 2023”.vendime-kshz7712023
Vendim nr. 770, datë 12.9.2023 “Mbi procesin e verifikimit të kushteve të kandidimit për kandidatin për Kryetar të Bashkisë Kukës, z. Emri Haxhi Vata, kandidat i propozuar nga Koalicioni “Bashkë Fitojmë”, për zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës, të datës 24 Shtator 2023”.vendime-kshz7702023
Vendim nr. 769, datë 12.9.2023 “Mbi procesin e verifikimit të kushteve të kandidimit për kandidatin për Kryetar të Bashkisë Kukës, z. Albert Bislim Halilaj, kandidat i propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës, të datës 24 Shtator 2023”.vendime-kshz7692023
Vendim nr. 768, datë 11.9.2023, “Për caktimin e kohës së transmetimit në radiotelevizionin publik të fushatës zgjedhore të partive politike të regjistruara si subjekte zgjedhore, për zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës, të datës 24 shtator 2023”.vendime-kshz7682023
Vendim nr. 767 datë 11.9.2023 “Për disa ndryshime dhe shtesa në udhëzimin nr. 14, datë 9.6.2021, të Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve, “Për caktimin e kritereve, procedurat për përzgjedhjen dhe emërimin e ekspertëve kontabël të licensuar (audituesve ligjorë) dhe kushtet kontraktuale për auditimin e fondeve të përfituara dhe të shpenzuara nga partitë politike gjatë vitit kalendarik dhe subjektet zgjedhore dhe kandidatët e tyre në fushatën zgjedhore”.vendime-kshz7672023
Vendim nr. 181, datë 07.09.2023 “Për rishqyrtimin e kërkesës ankimore nr. 93, datë 20.08.2023 të depozituar nga partia politike “Partia Demokratike e Shqipërisë”.vendime-kas1812023
Vendim nr. 180, datë 06.09.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës ankimore nr. 94, datë 05.09.2023 të depozituar nga subjekti zgjedhor ‘Partia Demokratike e Shqipërisë’”.vendime-kas1802023
Vendim nr. 766, datë 7.9.2023 “Për caktimin e partive politike që do të propozojnë anëtarët e Grupeve të Numërimit të Votave, për zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës të datës 24 Shtator 2023”.vendime-kshz7662023
Vendimi nr. 765, datë 7.9.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës së koalicionit “Bashkë Fitojmë”,(BF), për regjistrimin si subjekt zgjedhor në zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës të datës 24 Shtator 2023”.vendime-kshz7652023
Vendim nr. 764, datë 7.9.2023, “Për përcaktimin e masës së shpërblimit të personelit teknik që mbështet në terren implementimin e identifikimit të zgjedhësve nëpërmjet PEI-t, në ditën e zgjedhjeve, të datës 24 Shtator 2023”.vendime-kshz7642023
Vendim nr. 763, datë 6.9.2023 “Për caktimin e Vendit të Numërimit të Votave të KZAZ-së nr. 11, për zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës, të datës 24 Shtator 2023”.vendime-kshz7632023
Vendim nr. 762, datë 6.9.2023, “Për shqyrtimin e kërkesës së “Partisë Demokristiane të Shqipërisë”, për regjistrimin si subjekt zgjedhor në zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës, të datës 24 Shtator 2023”.vendime-kshz7622023
Vendim nr. 761, datë 4.9.2023 “Për delegimin e kompetencës Komisionit të Zonës së Administrimit Zgjedhor nr. 11, Bashkia Kukës, për akreditimin e vëzhguesve të subjekteve zgjedhore për zgjedhjet e pjesshme për Kryetarin e Bashkisë Kukës, të datës 24 Shtator 2023”.vendime-kshz7612023
Vendim nr. 760, datë 4.9.2023, “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Kuçovë, me kandidatin nga lista shumemërore e “Partisë Socialiste të Shqipërisë”, zj. Aurela Bashkim Rumbullaku”.vendime-kshz7602023
Vendim nr. 759, datë 4.9.2023, “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Dibër me kandidatin nga lista shumemërore e “Partisë Socialdemokrate”, z. Andrit Ilmi Lika”.vendime-kshz7592023
Vendim nr. 758, datë 4.9.2023, “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Lezhë me kandidatin nga lista shumemërore e “Partisë Socialdemokrate”, zj. Flora Pjetër Margjonaj”.vendime-kshz7582023
Vendim nr. 757, datë 4.9.2023, “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Lezhë me kandidatin nga lista shumemërore e “Partisë Socialdemokrate”, zj. Vera Gjok Deda”.vendime-kshz7572023
Vendim nr. 756, datë 4.9.2023 “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Lezhë, me kandidatin nga lista shumemërore e “Partisë Socialdemokrate”, zj. Adelina Pashko Toma”.vendime-kshz7562023
Vendim nr. 755, datë 4.9.2023 “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Belsh, me kandidatin nga lista shumemërore e “Partisë Socialiste të Shqipërisë”, zj. Ervina Sefedin Meta”.vendime-kshz7552023
Vendim nr. 754, datë 4.9.2023 “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Belsh, me kandidatin nga lista shumemërore e “Partisë Socialiste të Shqipërisë”, zj. Enkeleda Baftjar Kullolli”.vendime-kshz7542023
Vendim nr. 753, datë 4.9.2023 “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Belsh, me kandidatin nga lista shumemërore e “Partisë Socialiste të Shqipërisë”, zj. Aurela Bashkim Hysa”.vendime-kshz7532023
Vendim nr. 752, datë 4.9.2023, “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Librazhd, me kandidatin nga lista shumemërore e “Partisë Demokracia Sociale”, zj. Erjola Syri Albrahimi”.vendime-kshz7522023
Vendim nr. 751, datë 4.9.2023, “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Memaliaj, me kandidatin nga lista shumemërore e Koalicionit “Bashkë Fitojmë”, z. Flamur Zenel Mushamataj”.vendime-kshz7512023
Vendim nr. 750, datë 4.9.2023, “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Dropull, me kandidatin nga lista shumemërore e Koalicionit “Bashkë Fitojmë”, z. Pandeli Ahilea Kuremeno”.vendime-kshz7502023
Vendim nr. 749, datë 4.9.2023, “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Pogradec, me kandidatin nga lista shumemërore e “Partisë Socialiste të Shqipërisë”, z. Jovan Filip Shkëmbi”.vendime-kshz7492023
Vendim nr. 748, datë 4.9.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës së partisë politike “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për regjistrimin si subjekt zgjedhor në zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës të datës 24 Shtator 2023”.vendime-kshz7482023
Vendim nr. 747, datë 4.9.2023, “Për shqyrtimin e kërkesës së partisë politike “Partia e Lirisë”, për regjistrimin si subjekt zgjedhor në zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës, të datës 24 Shtator 2023”.vendime-kshz7472023
Vendim nr. 746, datë 4.9.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës së partisë politike “Partia për Europianizim dhe Integrimin e Shqipërisë”, për regjistrimin si subjekt zgjedhor në zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës të datës 24 Shtator 2023”.vendime-kshz7462023
Vendim nr. 745, datë 4.9.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës së “Partisë Demokratike”, për regjistrimin si subjekt zgjedhor në zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës të datës 24 Shtator 2023”.vendime-kshz7452023
Vendimin nr. 744 datë 30.8.2023 “Për përcaktimin e masës së shpërblimit për operatorët teknikë për përdorimin e kamerës videoregjistruese në qendrën e votimit, për zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës, të datës 24 shtator 2023”.vendime-kshz7442023
Vendimin nr. 743 datë 30.8.2023 “Për përcaktimin e masës së shpërblimit për operatorët teknikë për përdorimin e pajisjes elektronike të identifikimit të zgjedhësve (PEI), për zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës, të datës 24 shtator 2023”., vendime-kshz nenkomisioner7432023
Vendimin nr. 32 datë 29.8.2023 “Për miratimin e orarit të votimit për zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës, të datës 24 shtator 2023”.akte-krr322023
Vendimin nr. 31 datë 29.8.2023 “Për miratimin e disa karakteristikave teknike të fletës së votimit për zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës, të datës 24 shtator 2023”.akte-krr302023
Vendim nr. 742, datë 28.08.2023 “Për shqyrtimin administrativ të denoncimit nr. 429 ID nga Qendra “Qëndresa Qytetare”, ndaj z. Edison Zanaj, administrator i njësisë administrative nr. 7, Tiranë, për shkelje administrative, në zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz7422023
Vendim nr. 741, datë 28.08.2023 “Për shqyrtimin administrativ të denoncimit nr. 448 ID të Koalicionit për Reforma, Integrim dhe Institucione të Konsoliduara, për shkelje administrative, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz7412023
Vendim nr. 740, datë 28.08.2023 “Për shqyrtimin administrativ të denoncimit regjistruar me nr. 403 ID, me kërkues Koalicion për Reforma, Integrim dhe Institucione të Konsoliduara, për shkelje administrative, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz7402023
Vendim nr. 739, datë 28.08.2023 “Për shqyrtimin administrativ të denoncimit nr. 421 ID nga Qendra “Qëndresa Qytetare”, ndaj zj. Anila Kala, Drejtor i Spitalit Rajonal, Berat, për shkelje administrative, në zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz7392023
Vendim nr. 738, datë 28.08.2023 “Për miratimin e programit buxhetor afatmesëm 2024-2026 faza teknike, të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve”.vendime-kshz7382023
Vendim nr. 737, datë 25.08.2023 “Për përzgjedhjen e monitoruesit për zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës, të datës 24 shtator 2023″.vendime-kshz7372023
Vendim nr. 736, datë 28.08.2023 “Për caktimin e numrit të monitoruesve për zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës, të datës 24 shtator 2023”.vendime-kshz7362023
Vendim nr. 735 datë 25.8.2023 “Për emërimin e kryetarit dhe zëvendëskryetarit të Komisionit të Zonës së Administrimit Zgjedhor nr. 11, për zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës, të datës 24 shtator 2023”.vendime-kshz7352023
Vendim nr. 734 datë 25.8.2023 “Mbi përdorimin e portalit elektronik (Modulit) për partitë politike dhe subjektet zgjedhore”.vendime-kshz7342023
Vendim nr. 733 datë 25.8.2023 “Për miratimin e sasisë së vulave rezervë të Komisionit të Qendrës së Votimit, që do të prodhohen për zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës, të datës 24 Shtator 2023”.vendime-kshz7332023
Vendim nr. 732 datë 25.8.2023 “Për miratimin e sasisë së fletëve të votimit që do të prodhohen për çdo Qendër Votimi për zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës, të datës 24 Shtator 2023”.vendime-kshz7322023
Vendim nr. 731 datë 25.8.2023 “Për materialet zgjedhore që do të përdoren për zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës, të datës 24 Shtator 2023”.vendime-kshz7312023
Vendim nr. 730 datë 24.8.2023, “Për akreditimin e vëzhguesve jopolitikë nëpërmjet platformës elektronike të vëzhguesve, për zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës, të datës 24 shtator 2023”.vendime-kshz7302023
Vendim nr. 729 datë 24.8.2023, “Për ngritjen dhe thirrjen e mbledhjes së parë të Komisionit të Zonës të Administrimit Zgjedhor nr. 11, për zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës, të datës 24 shtator 2023″.vendime-kshz7292023
Vendim nr. 728 datë 24.8.2023, “Për emërimin e anëtarëve dhe sekretarit të KZAZ-së nr. 11, Bashkia Kukës, për zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës, të datës 24 shtator 2023”.vendime-kshz7282023
Vendim nr. 727 datë 24.8.2023, “Për përcaktimin e vlerës në para të një vote të vlefshme, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 14 maj 2023”.vendime-kshz7272023
Vendim nr. 179, datë 22.08.2023 “Për mospranimin për shqyrtim të kërkesës ankimore nr. 93, datë 20.08.2023 të depozituar nga Partia Demokratike e Shqipërisë”.vendime-kas1792023
Vendim nr. 726, datë 23.6.2023 “Për miratimin e programit të edukimit, informimit dhe ndërgjegjësimit të zgjedhësve, për zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës, të datës 24 Shtator 2023”.vendime-kshz7262023
Vendim nr. 725, datë 23.08.2023 “Për miratimin e strukturës buxhetore, për zhvillimin e zgjedhjeve për kryetar të bashkisë Kukës në datë 24 Shtator 2023.vendime-kshz7252023
Vendim nr. 724 date 19.8.2023 “Për shpërblimin e anëtarëve të Komisioneve Zgjedhore të ZAZ-së nr. 11, të angazhuara në zgjedhjet e pjesshme për Kryetarin e Bashkisë Kukës, të datës 24 shtator 2023”.vendime-kshz7242023
Vendim nr. 723 datë 19.8.2023 “Për miratimin e formatit dhe specifikimeve të vulës së KZAZ-së, KQV-së,  Kryetarit të KQV-së dhe vulës rezervë për KQV-në, për zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës, të datës 24 shtator 2023”.vendime-kshz7232023
Vendim nr. 722 date 19.8.2023 “Për caktimin e partive politike që do të propozojnë anëtarët dhe sekretarin e Komisionit të Zonës së Administrimit Zgjedhor nr. 11, për zgjedhjet e pjesshme vendore për Kryetarin e Bashkisë Kukës, të datës 24 shtator 2023”.vendime-kshz7222023
Vendim nr. 30 datë 18.8.2023 “Për përdorimin e pajisjes elektronike të identifikimit të zgjedhësve, në zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës, të datës 24 shtator 2023” .akte-krr302023
Vendimin nr. 29 datë 18.8.2023 “Për përdorimin e kamerave regjistruese dhe të monitorëve për shfaqjen e fletëve të votimit në vendin e numërimit të votave, në zgjedhjet e pjesshme për Kryetar të Bashkisë Kukës, të datës 24 shtator 2023”.akte-krr292023
Vendimin nr. 28 datë 16.8.2023 “Për miratimin e disa afateve proceduriale që lidhen me zgjedhjet e pjesshme për Kryetar në Bashkinë Kukës, që do të zhvillohen më datë 24 Shtator 2023”.akte-krr282023
Vendim nr. 27, datë 7.8.2023 “Për shpalljen e rezultatit përfundimtar të zgjedhjeve për organet e  qeverisjes vendore të datës 14 maj 2023”.akte-krr272023
Vendim nr. 721, datë 1.8.2023 “Për shpërblimin e anëtarëve të komisioneve zgjedhore të ZAZ-së nr. 43 të angazhuara në zgjedhjet e përsëritura për Kryetarin e Bashkisë Rrogozhinë të datës 23 Korrik 2023”.vendime-kshz7212023
Vendim nr. 720, datë 1.8.2023 “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Lezhë me kandidatin nga lista shumemërore e “Partisë Kristian Demokrate”, z. Shtjefen Llesh Lleshi”.vendime-kshz7202023
Vendim nr. 719, datë 1.8.2023 “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Dibër me kandidatin nga lista shumemërore e “Partisë Socialdemokrate”, zj. Marjana Bashkim Kadria”.vendime-kshz7192023
Vendimi nr. 718, datë 1.8.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Rrogozhinë, Qarku Tiranë, z. Edison Selman Memolla, të propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet e përsëritura të datës 23 Korrik 2023”.vendime-kshz7182023
Vendim nr. 717, datë 21.7.2023 “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Pukë me kandidatin nga lista shumemërore e “Partisë Socialdemokrate”, zj. Aida Alush Cenaj”.vendime-kshz7172023
Vendim nr. 716 datë 21.7.2023 “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Krujë, me kandidatin nga lista shumemërore e “Partisë Ardhmërija Shqiptare”, zj. Anila Bashkim Veseli”.vendime-kshz7162023
Vendim nr. 715 datë 21.7.2023 “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Krujë me kandidatin nga lista shumemërore e “Partisë Socialiste të Shqipërisë”, zj. Anila Murat Shehu”.vendime-kshz7152023
Vendim nr. 714, datë 21.7.2023 “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Dibër, me kandidatin nga lista shumemërore e Partisë Socialdemokrate, z. Leonida Petrit Gjura”.vendime-kshz7142023
Vendim nr. 713, datë 21.7.2023 “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Dibër me kandidatin nga lista shumemërore e Partisë Socialdemokrate, z. Adriatik Taf Merdini”.vendime-kshz7132023
Vendim nr. 712, datë 21.7.2023, “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Memaliaj, me kandidatin nga lista shumemërore e Koalicionit “Bashkë Fitojmë”, zj. Lauresha Muharem Lila”.vendime-kshz7122023
Vendim nr. 711, datë 21.7.2023, “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Përmet, me kandidatin nga lista shumemërore e “Partisë Demokratike të Shqipërisë”, zj. Valbona Xhekson Muhaj”.vendime-kshz7112023
Vendim nr. 710, datë 21.7.2023 “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Shkodër, me kandidatin nga lista shumemëroree e “Partisë Socialiste të Shqipërisë”, z. Erald Agim Erkoçaj”.vendime-kshz2023
Vendim nr. 709, datë 21.7.2023 “Për shqyrtimin e rezultatit të verifikimit të Prokurorit të Përgjithshëm për subjektin vetëdeklarues z. Ilir Vilson Hysi, kandidat për deputet i propozuar nga subjekti Lëvizja Socialiste për Integrim, Qarku Vlorë”.vendime-kshz7092023
Vendim nr. 708, datë 20.7.2023 “Për lirimin dhe emërimin e anëtarit të KZAZ-së nr. 43, Bashkia Rrogozhinë, për përsëritjen e zgjedhjeve për kryetar bashkie të datës 23 Korrik 2023”.vendime-kshz7082023
Vendim nr. 000-019, datë 20.07.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës së “Euro Balkans News”, për akreditimin e vëzhguesve për vëzhgimin e zgjedhjeve për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz000-0192023
Vendim nr. 000-018, datë 20.07.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës së “MTSC.SHPK”, për akreditimin e vëzhguesve për vëzhgimin e zgjedhjeve për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz000-0182023
Vendim nr. 707, datë 18.07.2023 “Për zgjatjen e afatit të denoncimeve nr. 442, 446, 447 dhe 448 ID për shkelje administrative për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz7072023
Vendim nr. 9, datë 19.07.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës së “Media Vizion Sh.A”, për akreditimin e vëzhguesve për vëzhgimin e zgjedhjeve për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz092023
Vendim nr. 000-017, datë 19.07.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës së “3 DS and AF Entertaiment”, për akreditimin e vëzhguesve për vëzhgimin e zgjedhjeve për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz000-0172023
Vendim nr. 000-016, datë 19.07.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës së “Euro Balkans News”, për akreditimin e vëzhguesve për vëzhgimin e zgjedhjeve për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz000-0162023
Vendim nr. 000-015, datë 19.07.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës së “Euro Balkans News”, për akreditimin e vëzhguesve për vëzhgimin e zgjedhjeve për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz000-0152023
Vendim nr. 000-014, datë 19.07.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës së “3 DS and AF Entertaiment”, për akreditimin e vëzhguesve për vëzhgimin e zgjedhjeve për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz000-0142023
Vendim nr. 000-013, datë 19.07.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës së “Euro Balkans News”, për akreditimin e vëzhguesve për vëzhgimin e zgjedhjeve për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz000-0132023
Vendim nr. 000-011, datë 19.07.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës së “Focus Media News”, për akreditimin e vëzhguesve për vëzhgimin e zgjedhjeve për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz000-0112023
Vendim nr. 000-010, datë 18.07.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës së “MTSC.SHPK”, për akreditimin e vëzhguesve për vëzhgimin e zgjedhjeve për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz000-0102023
Vendim nr. 000-009, datë 18.07.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës së “G2 Media”, për akreditimin e vëzhguesve për vëzhgimin e zgjedhjeve për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz000-0092023
Vendim nr. 000-008, datë 18.07.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës së “KRIIK”, për akreditimin e vëzhguesve për vëzhgimin e zgjedhjeve për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz000-0082023
Vendim nr. 000-007, datë 18.07.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës së “KRIIK”, për akreditimin e vëzhguesve për vëzhgimin e zgjedhjeve për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz000-0072023
Vendim nr. 000-006, datë 18.07.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës së “KRIIK”, për akreditimin e vëzhguesve për vëzhgimin e zgjedhjeve për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz000-0062023
Vendim nr. 000-005, datë 18.07.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës së “KRIIK”, për akreditimin e vëzhguesve për vëzhgimin e zgjedhjeve për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.000-0052023
Vendim nr. 000-004, datë 18.07.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës së “MCN TV”, për akreditimin e vëzhguesve për vëzhgimin e zgjedhjeve për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz000-0042023
Vendim nr. 706, datë 17.07.2023 “Për zgjatjen e afatit të hetimit administrativ pë denoncimet nr. 444 dhe 449 ID”.vendime-kshz7062023
Vendim nr. 705, datë 14.7.2023, “Për lirimin dhe emërimin e anëtarit të KZAZ-së nr. 43, Bashkia Rrogozhinë, për përsëritjen e zgjedhjeve për kryetar bashkie të datës 23 Korrik 2023”.vendime-kshz7052023
Vendim nr. 704, datë 14.7.2023, “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Gramsh me kandidatin nga lista shumemërore e “Partisë Social Demokrate të Shqipërisë”, zj. Erisa Shkelqim Zogu”.vendime-kshz7042023
Vendim nr. 703, datë 14.7.2023, “Për delegimin e kompetencës KZAZ-së nr.43, Bashkia Rrogozhinë, për akreditimin e vëzhguesve të subjekteve zgjedhore, për përsëritjen e zgjedhjeve për Kryetarin e Bashkisë Rrogozhinë, të datës 23 korrik 2023”.vendime-kshz7032023
Vendim nr. 702, datë 12.7.2023, “Për akreditimin e vëzhguesve jopolitikë përmes platformës elektronike të vëzhguesve, në zgjedhjet për Kryetarin e Bashkisë Rrogozhinë, të datës 23 Korrik 2023”.vendime-kshz7022023
Vendim nr. 701, datë 12.7.2023, “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Klos, me kandidatin nga lista shumemërore të “Partisë Socialiste të Shqipërisë”, z. Eduart Shaqir Hoxha”.vendime-kshz7012023
Vendim nr. 700, datë 12.7.2023, “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Mallakastër, me kandidatin nga lista shumemërore të “Partisë Drejtësi Integrim dhe Unitet”, zj. Zhaneta Shezai Hoxhaj”.vendime-kshz7002023
Vendim nr. 699, datë 12.7.2023 “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Rrogozhinë, me kandidatin nga lista shumemërore të Koalicionit “Bashkë Fitojmë”, zj. Lije Nazim Dedej”.vendime-kshz6992023
Vendim nr. 698, datë 12.7.2023 “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Selenicë, me kandidatin nga lista shumemërore të “Partisë Socialiste të Shqipërisë”, zj. Menë Hate Osmënaj”.vendime-kshz6982023
Vendim nr. 697, datë 12.7.2023 “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Pogradec, me kandidatin nga lista shumemërore të “Partisë Demokratike të Shqipërisë”, z. Engjëll Fluturak Shyti”.vendime-kshz6972023
Vendim nr. 696, datë 12.7.2023 “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Pogradec, me kandidatin nga lista shumemërore të “Partisë Demokratike të Shqipërisë”, zj. Alketa Kujtim Beka”.vendime-kshz6962023
Vendim nr. 695, datë 12.7.2023 “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Skrapar, me kandidatin nga lista shumemërore të Koalicionit “Bashkë Fitojmë”, z. Erald Shkëlqim Zaimi”.vendime-kshz6952023
Vendim nr. 694, datë 12.7.2023 “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Fier, me kandidatin nga lista shumemërore të Koalicionit “Aleanca Liberale e Djathtë”, zj. Zamira Xhevat Mernica”.vendime-kshz6942023
Vendim nr. 693, datë 12.7.2023 “Për dhënien e mandatit të deputetit të Kuvendit të Republikës së Shqipërisë, kandidatit të listës shumemërore të “Partisë Socialiste të Shqipërisë”, Qarku Durrës, z. Arkend Bashkim Balla”.vendime-kshz6932023
Vendim nr. 692, datë 12.07.2023 “Për përzgjedhjen e monitoruesit për Bashkinë Rrogozhinë për përsëritjen e zgjedhjeve për kryetarin e bashkisë”.vendime-kshz6922023
Vendim nr. 691, datë 12.07.2023 “Për zgjatjen e afatit të denoncimeve regjistruar me nr. 417 ID, 421 ID, 429 ID dhe 431 ID për shkelje administrative për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6912023
Vendim nr. 690, datë 11.07.2023 “Për zgjatjen e afatit të denoncimeve regjistruar me nr. 415 ID dhe 416 ID për shkelje administrative për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6902023
Vendim nr. 689, datë 10.07.2023 “Për zgjatjen e afatit të denoncimeve nr. 407 ID dhe 409 ID për shkelje administrative për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6892023
Vendim nr. 688, datë 10.07.2023 “Për miratimin e strukturës buxhetore për vitin 2023, për përsëritjen e zgjedhjeve për Kryetarin e Bashkisë Rrogozhinë”.vendime-kshz6882023
Vendim nr. 687, datë 09.07.2023 “Për zgjatjen e afatit të denoncimeve regjistruar me nr. 405 ID, 410 ID, 412 ID, 413 ID dhe 414 ID për shkelje administrative për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6872023
Vendim nr. 686, datë 08.07.2023 “Për zgjatjen e afatit të denoncimeve nr. 402 ID dhe 403 ID për shkelje administrative për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6862023
Vendim nr. 685, datë 06.07.2023 “Për shqyrtimin administrativ të denoncimit nr. 436 ID, 438 ID, 439 ID me kërkues sinjalizues, 385 ID, 414 ID, 410 ID, 424 ID me kërkues z. Ivi Kaso, 360 ID, 346 ID, 375 ID me kërkues deputetin zj. Albana Vokshi dhe z. Ivi Kaso, 394 ID me kërkues deputetin zj. Albana Vokshi dhe Koalicioni “Bashkë Fitojmë”,  328 ID, 330 ID, 331 ID me kërkues deputetin z. Flamur Noka për shkelje administrative, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6852023
Vendim nr. 684, datë 07.07.2023 “Për materialet zgjedhore dhe dokumentacionin e punës që do të përdoren në zgjedhjet për Kryetarin e Bashkisë Rrogozhinë, të datës 23 korrik 2023”.vendime-kshz6842023
Vendim nr. 683, datë 7.7.2023, “Për miratimin e përmbajtjes së fletës së votimit për kandidatët për Kryetar të Bashkisë Rrogozhinë, për përsëritjen e zgjedhjeve, të datës 23 Korrik 2023”.vendime-kshz6832023
Vendim nr. 26, datë 06.07.2023 “Për një ndryshim në vendimin nr. 3, datë 06.11.2020, të Komisionit Rregullator, “Për miratimin e rregullores “Për mënyrën e funksionimit dhe zhvillimit të seancave të Komisionit të Ankimimeve dhe Sanksioneve, të ndryshuar”.akte-krr262023
Vendim nr. 25, datë 6.7.2023 “Për miratimin e disa afateve proceduriale që lidhen me përsëritjen e zgjedhjeve për kryetar në Bashkinë Rrogozhinë, që do të zhvillohen më datë 23 Korrik 2023”.akte-krr252023
Vendim nr. 682, datë 04.07.2023 “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Kukës me kandidatin nga lista shumemërore e “Partisë Agrare Ambjentaliste të Shqipërisë”, zj. Vashe Imer Dida”.vendime-kshz6822023
Vendim nr. 681, datë 04.07.2023 “Për plotësimin e vakancës në Këshillin e Bashkisë Tiranë, me kandidatin nga lista shumemërore e “Partisë Socialiste të Shqipërisë”, zj. Kamela Ferdinant Banushi”.vendime-kshz6812023
Vendim nr. 680, datë 04.07.2023 “Për miratimin e formatit dhe specifikimeve të vulës së Komisionit të Qendrës së Votimit, vulës së kryetarit të Komisionit të Qendrës së Votimit dhe vulës rezervë të Komisionit të Qendrës së Votimit, të KZAZ-së nr. 43, Bashkia Rrogozhinë, që do të përdoren në datën 23 korrik 2023, për përsëritjen e zgjedhjeve për Kryetar Bashkie”.vendime-kshz680
Vendim nr. 679, datë 04.07.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Kuçovë, Qarku Berat z. Kreshnik Riza Hajdari, të propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 maj 2023”.vendime-kshz6792023
Vendim nr. 678, datë 04.07.2023 “Për caktimin e datës për përsëritjen e zgjedhjeve për Kryetarin e Bashkisë Rrogozhinë”.vendime-kshz6782023
Vendim nr. 677, datë 26.06.2023 “Për shqyrtimin administrativ të denoncimeve nr. 426 ID nga z. Ivi Kaso, nr. 437 ID nga z. Premtim Kryemadhi, nr. 418 ID, 420 ID, 430 ID, 432 ID, nga qendra “Qëndresa Qytetare”, dhe nr. 443 ID, 445 ID nga Koalicioni për Reforma, Integrim dhe Institucione të Konsoliduara, ndaj personave përgjegjës për shkelje administrative, në zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6772023
Vendim nr. 676, datë 26.06.2023 “Për shqyrtimin administrativ të denoncimit nr. 380 ID, 381 ID, 383 ID, 411 ID, 422 ID, 423 ID, 396 ID, 428 ID, 425 ID të deputetit z. Ivi Kaso dhe zj. Albana Vokshi, për shkelje administrative, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6762023
Vendim nr. 675, datë 26.06.2023 “Për shqyrtimin administrativ të denoncimit nr. 398 ID, 399 ID, 400 ID, 401 ID, 440 ID, 441 ID, nga Koalicioni për Reforma, Integrim dhe Institucione të Konsoliduara ndaj personave përgjegjës, për raportimin e veprimtarive publike, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6752023
Vendim nr. 674, datë 26.06.2023 “Për zgjatjen e afatit të hetimit administrativ për denoncimet nr. 374, 375, 385, 390, 436 dhe 439 ID”.vendime-kshz6742023
Vendim nr. 673, datë 26.06.2023 “Për zgjatjen e afatit të hetimit administrativ për denoncimet nr. 334 ID dhe 348 ID”.vendime-kshz6732023
Vendim nr. 672, datë 26.6.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Kamëz, Qarku Tiranë, z. Rakip Bajram Suli, të propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6722023
Vendim nr. 671, datë 26.6.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Elbasan, Qarku Elbasan, z. Gledian Iljaz Llatja, të propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6712023
Vendim nr. 670, datë 26.6.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Belsh, Qarku Elbasan, z. Arif Faik Tafani, të propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6702023
Vendim nr. 669, datë 26.6.2023 “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Kamëz, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6692023
Vendim nr. 668, datë 26.6.2023, “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Elbasan, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6682023
Vendim nr. 667 date 21.06.2023 “Për zgjatjen e afatit të hetimit administrativ për denoncimet nr. 328 ID, 330 ID, 331 ID, 336 ID, 346 ID, 360 ID”.vendime-kshz6672023
Vendim nr. 666, datë 21.06.2023 “Për shqyrtimin administrativ të denoncimit të deputetit të kuvendi të shqipërisë z. Flamur Noka dhe zj. Albana Vokshi ndaj “Partisë Socialiste të Shqipërisë”, për shkelje administrative, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6662023
Vendim nr. 178, datë 13.06.2023 “Për shqyrtimin e kërkesave ankimore nr. 67, datë 20.05.2023 dhe nr. 74, datë 22.05.2023”.vendime-kas1782023
Vendim nr. 177, datë 08.06.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës ankimore nr. 85, datë 24.05.2023 të depozituar nga koalicioni ‘Bashkë Fitojmë’.vendime-kas1772023
Vendim nr. 176, datë 07.06.2023 “Për shqyrtimin e kërkesave ankimore nr. 81 dhe nr. 86, të depozituara nga ‘Partia Lëvizja e Legalitetit’ dhe koalicioni ‘Bashkë Fitojmë’”.vendime-kas1762023
Vendim nr. 175, datë 06.06.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës ankimore nr. 76, datë 22.05.2023 të depozituar nga koalicioni ‘Bashkë Fitojmë’”.vendime-kas1752023
Vendim nr. 174, datë 06.06.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës ankimore nr. 80, datë 23.05.2023 të depozituar nga koalicioni ‘Bashkë Fitojmë’.vendime-kas1742023
Vendim nr. 173, datë 02.06.2023 “Për pushimin e shqyrtimit të kërkesës ankimore nr. 92, datë 27.05.2023, të depozituar nga ‘Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet’”.vendime-kas1732023
Vendim nr. 172, datë 02.06.2023 “Për mospranimin për shqyrtim të kërkesës ankimore nr. 71, datë 22.05.2023 të depozituar nga subjekti zgjedhor ‘Bindja Demokratike’”.vendime-kas1722023
Vendim nr. 171, datë 02.06.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës ankimore nr. 88, datë 25.05.2023 të depozituar subjekti zgjedhor ‘Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet’”.vendime-kas1712023
Vendim nr. 665, datë 9.6.2023, “Për verifikimin e të dhënave të deklaruara në formularin e vetëdeklarimit të subjektit vetëdeklarues z. Miftar Tahir Dauti, Kryetar Bashkie, i propozuar nga subjekti zgjedhor Koalicioni “Bashkë Fitojmë”, për Bashkinë Has”.vendime-kshz6652023
Vendim nr. 664, datë 9.6.2023, “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Kurbin, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6642023
Vendim nr. 663, datë 9.6.2023, “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Tropojë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6632023
Vendim nr. 662, datë 9.6.2023, “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Lezhë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6622023
Vendim nr. 661, datë 7.6.2023, “Për korrigjimin e gabimit material në vendimin nr. 622, datë 26.5.2023, “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Rrogozhinë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6612023
Vendim nr. 660, datë 7.6.2023, “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Mallakastër, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6602023
Vendim nr. 659, datë 7.6.2023, “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Tiranë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6592023
Vendim nr. 658, datë 7.6.2023, “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Korçë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6582023
Vendim nr. 657, datë 7.6.2023, “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Vlorë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6572023
Vendim nr. 656, datë 2.6.2023 “Për korrigjimin e gabimit material në vendimin nr. 549, datë 23.5.2023, të Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Divjakë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6562023
Vendim nr. 655, datë 2.6.2023 “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Dibër, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6552023
Vendim nr. 654, datë 2.6.2023 “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Memaliaj, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 maj 2023”.vendime-kshz6542023
Vendim nr. 653, datë 2.6.2023, “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Gjirokastër, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6532023
Vendim nr. 652, datë 2.6.2023, “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Përmet, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6522023
Vendim nr. 651, datë 2.6.2023, “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Pukë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6512023
Vendim nr. 650, datë 2.6.2023, “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Krujë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6502023
Vendim nr. 649, datë 2.6.2023, “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Durrës, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të – datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6492023
Vendim nr. 648, datë 2.6.2023, “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Krujë z. Artur Xheke Bushi, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.  vendime-kshz6482023
Vendim nr. 647, datë 2.6.2023, “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Vlorë z. Ermal Neki Dredha, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6472023
Vendim nr. 646, datë 2.6.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Korçë, Qarku Korçë, z. Sotiraq Melka Filo, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6462023
Vendim nr. 645, datë 2.6.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Lezhë Qarku Lezhë, z. Pjerin Zef Ndreu, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6452023
Vendim nr. 644, datë 2.6.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Durrës, Qarku Durrës, zj. Emiriana Hiqmet Sako, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6442023
Vendim nr. 643, datë 2.6.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Tiranë, Qarku Tiranë, z. Erion Luan Veliaj, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6432023
Vendim nr. 170, datë 31.05.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës ankimore nr. 79, datë 23.05.2023 të depozituar nga subjekti zgjedhor ‘Partia Socialdemokrate e Shqipërisë’”.vendime-kas1702023
Vendim nr. 169, datë 30.05.2023 “Për mospranimin për shqyrtim të kërkesës ankimore nr. 90, datë 26.05.2023 të depozituar nga koalicioni ‘Bashkë Fitojmë’”.vendime-kas1702023
Vendim nr. 168, datë 30.05.2023 “Për kthimin e kërkesës ankimore nr. 71, të depozituar në KQZ në datën 22.05.2023 nga subjekti zgjedhor ‘Bindja Demokratike’”vendime-kas1682023
Vendim nr. 167, datë 30.05.2023 “Për pushimin e shqyrtimit të kërkesës ankimore nr. 89, datë 25.05.2023, të depozituar nga Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet”.vendime-kas1672023
Vendim nr. 166, datë 30.05.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës ankimore nr. 78, datë 22.05.2023 të depozituar nga “Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet”.vendime-kas1662023
Vendim nr. 165, datë 30.05.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës ankimore nr. 92, datë 27.05.2023 të depozituar nga subjekti zgjedhor ‘Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet’”.vendime-kas1652023
Vendim nr. 164, datë 30.05.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës ankimore nr. 88, datë 25.05.2023 të depozituar nga subjekti zgjedhor ‘Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet’”.vendime-kas1642023
Vendim nr. 163, datë 30.05.2023 “Për mospranimin për shqyrtim të kërkesës ankimore nr. 87, datë 25.05.2023 të depozituar nga subjekti zgjedhor ‘Partia Socialdemokrate e Shqipërisë’”.vendime-kas1632023
Vendim nr. 162, datë 30.05.2023 “Për mospranimin për shqyrtim të kërkesës ankimore nr. 91, datë 26.05.2023 të depozituar nga ‘Partia Lëvizja e Legalitetit’”.vendime-kas1622023
Vendim nr. 161, datë 29.05.2023 “Për mospranimin për shqyrtim të kërkesës ankimore nr. 84, datë 26.05.2023 të depozituar nga subjekti zgjedhor ‘Partia Aleanca Demokristiane e Shqipërisë’”.vendime-kas1612023
Vendim nr. 160, datë 29.05.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës ankimore nr. 77, datë 22.05.2023 paraqitur nga “Aleanca Progresiste LZHK”.vendime-kas1602023
Vendim nr. 159, datë 29.05.2023 “Për kthimin e kërkesës ankimore nr. 91, të depozituar në KQZ në datën 26.05.2023 nga subjekti zgjedhor ‘Partia Lëvizja e Legalitetit’”.vendime-kas1592023
Vendim nr. 158, datë 29.05.2023 “Për kthimin e kërkesës ankimore nr. 90, të depozituar në KQZ në datën 26.05.2023 nga koalicioni ‘Bashkë Fitojmë’”.vendime-kas1582023
Vendim nr. 157, datë 29.05.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës ankimore nr. 89, datë 25.05.2023 të depozituar nga subjekti zgjedhor ‘Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet’”.vendime-kas1572023
Vendim nr. 156, datë 29.05.2023 “Për kthimin e kërkesës ankimore nr. 87, të depozituar në KQZ në datën 25.05.2023 nga subjekti zgjedhor ‘Partia Socialdemokrate e Shqipërisë’”.vendime-kas1562023
Vendim nr. 155, datë 26.05.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës ankimore nr. 77, datë 22.05.2023 të depozituar nga subjekti zgjedhor ‘Aleanca Progresiste LZHK’”.vendime-kas1552023
Vendim nr. 154, datë 26.05.2023 “Për shqyrtimin bashkërisht të kërkesave ankimore nr. 81, datë 23.05.2023 dhe nr. 86, datë 25.05.2023”.vendime-kas1542023
Vendim nr. 153, datë 26.05.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës ankimore nr. 86, datë 25.05.2023 të depozituar nga subjekti zgjedhor “Partia Lëvizja e Legalitetit’”.vendime-kas1532023
Vendim nr. 152, datë 26.05.2023 “Për shqyrtimin bashkërisht të kërkesave ankimore nr. 67, datë 20.05.2023 dhe nr. 74, datë 22.05.2023”.vendime-kas1522023
Vendim nr. 151, datë 26.05.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës ankimore nr. 67, datë 20.05.2023 të depozituar nga koalicioni ‘Bashkë Fitojmë’”.vendime-kas1512023
Vendim nr. 150, datë 26.05.2023 “Për mospranimin për shqyrtim të kërkesës ankimore nr. 83, datë 24.05.2023 të depozituar nga subjekti zgjedhor ‘Partia Balli Kombëtar’”.vendime-kas1502023
Vendim nr. 149, datë 26.05.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës ankimore nr.73, datë 22.05.2023 depozituar nga subjekti zgjedhor ‘Partia Aleanca Demokristiane e Shqipërisë”.vendime-kas1492023
Vendim nr. 148, datë 26.05.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës ankimore nr. 82, datë 23.05.2023 të depozituar nga koalicioni ‘Bashkë Fitojmë’”.vendime-kas1482023
Vendim nr. 642, datë 26.5.2023 “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Berat, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6422023
Vendim nr. 641, datë 26.5.2023 “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Fier, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6412023
Vendim nr. 640, datë 26.5.2023 “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Lushnjë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6402023
Vendim nr. 639, datë 26.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Berat z. Ervin Zehni Demo, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë” për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.  vendime-kshz6392023
Vendim nr. 638, datë 26.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Fier z. Armando Nikolla Subashi, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë” për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.  vendime-kshz6382023
Vendim nr. 637, datë 26.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Lushnjë zj. Eriselda Musa Sefa, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë” për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.  vendime-kshz6372023
Vendim nr. 636, datë 26.5.2023 “Për korrigjim material në vendimin nr. 536, datë 20.5.2023 “Për miratimin e Tabelës Përmbledhëse të Rezultatit të zgjedhjeve për Kryetar Bashkie dhe për Këshillin Bashkiak, zona zgjedhore Bashkia Kamëz, për zgjedhjet e datës 14 maj 2023”.vendime-kshz6362023
Vendim nr. 635, datë 26.5.2023 “Për korrigjim material në vendimin nr. 539, datë 20.5.2023 “Për miratimin e Tabelës Përmbledhëse të Rezultatit të zgjedhjeve për Kryetar Bashkie dhe për Këshillin Bashkiak, zona zgjedhore Bashkia Elbasan, për zgjedhjet e datës 14 maj 2023”.vendime-kshz6352023
Vendim nr. 634, datë 26.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Shkodër, Qarku Shkodër, z. Benet Bahri Beci, i propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6342023
Vendim nr. 633, datë 26.5.2023 “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Shkodër, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023.vendime-kshz6332023
Vendim nr. 632, datë 26.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Gjirokastër, Qarku Gjirokastër, z. Flamur Sejdi Golemi, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6322023
Vendim nr. 631, datë 26.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Memaliaj, Qarku Gjirokastër, z. Albert Abedin Malaj, propozuar nga subjekti zgjedhor Koalicioni “Bashkë Fitojmë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6312023
Vendim nr. 630, datë 26.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Përmet, Qarku Gjirokastër, zj. Alma Hasan Hoxha, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6302023
Vendim nr. 629, datë 26.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Mallakastër, Qarku Fier, z. Qerim Ismail Ismailaj, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6292023
Vendim nr. 628, datë 26.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Dibër, Qarku Dibër, z. Rahim Petrit Spahiu, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6282023
Vendim nr. 627, datë 26.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Kurbin, Qarku Lezhë, zj. Majlinda Pashk Cara, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6272023
Vendim nr. 626, datë 26.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Tropojë, Qarku Kukës, z. Rexhe Uke Byberi, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6262023
Vendim nr. 625, datë 26.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Pukë, Qarku Shkodër, z. Rrok Ndrec Dodaj, propozuar nga subjekti zgjedhor Koalicioni “Bashkë Fitojmë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6252023
Vendim nr. 624, datë 26.5.2023 “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Kuçovë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6242023
Vendim nr. 623, datë 26.5.2023 “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Belsh, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6232023
Vendim nr. 622, datë 26.5.2023 “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Rrogozhinë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6222023
Vendim nr. 147, datë 26.05.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës ankimore nr. 85, datë 24.05.2023 të depozituar nga Koalicioni ‘Bashkë Fitojmë’”.vendime-kas1472023
Vendim nr. 146, datë 25.05.2023 “Për kthimin e kërkesës ankimore nr. 84, të depozituar në KQZ në datën 24.05.2023 nga subjekti zgjedhor ‘Aleanca Demokristiane e Shqipërisë’”.vendime-kas1462023
Vendim nr. 145, datë 25.05.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës ankimore nr. 75, datë 22.05.2023 të depozituar nga subjekti zgjedhor ‘Partia Aleanca Demokristiane e Shqipërisë’”vendime-kas1452023
Vendim nr. 144, datë 25.05.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës ankimore nr. 82, datë 23.05.2023 të depozituar nga koalicioni ‘Bashkë Fitojmë’”.vendime-kas1442023
Vendim nr. 143, datë 25.05.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës ankimore nr. 81, datë 23.05.2023 të depozituar nga Koalicioni ‘Bashkë Fitojmë’”vendime-kas1432023
Vendim nr. 142, datë 25.05.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës ankimore nr. 80, datë 23.05.2023 të depozituar nga Koalicioni ‘Bashkë Fitojmë”.vendime-kas1422023
Vendim nr. 141, datë 25.05.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës ankimore nr. 79, datë 23.05.2023 të depozituar nga ‘Partia Socialdemokrate e Shqipërisë’”.vendime-kas1412023
Vendim nr. 140, datë 24.05.2023 “Për shqyrtimin bashkërisht të kërkesave ankimore nr. 63, datë 22.05.2023 dhe nr. 70, datë 22.05.2023”.vendime-kas1402023
Vendim nr. 139, datë 24.05.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës ankimore nr. 78, datë 22.05.2023 të depozituar nga ‘Partia Drejtësi, Integrim dhe Unitet”.vendime-kas1392023
Vendim nr. 138, datë 24.05.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës ankimore nr. 76, datë 22.05.2023 të depozituar nga koalicioni ‘Bashkë Fitojmë’”.vendime-kas1382023
Vendim nr. 137, datë 24.05.2023 “Për kthimin e kërkesës ankimore nr. 75, të depozituar në KQZ në datën 22.05.2023 nga partia ‘Aleanca Demokristiane e Shqipërisë’”.vendime-kas1372023
Vendim nr. 136, datë 24.05.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës ankimore nr. 74, datë 22.05.2023 të depozituar nga z. Lefter Maliqi”.vendime-kas1362023
Vendim nr. 135, datë 24.05.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës ankimore nr. 68, datë 20.05.2023 depozituar nga subjekti zgjedhor ‘Partia Aleanca Demokristiane e Shqipërisë”.vendime-kas1352023
Vendim nr. 134, datë 24.05.2023 “Për pushimin e shqyrtimit të kërkesës ankimore nr. 72, datë 22.05.2023 të depozituar nga z. Lame Jaupaj”.vendime-kas1342023
Vendim nr. 133, datë 24.05.2023 “Për pushimin e shqyrtimit të kërkesës ankimore nr. 69, datë 22.05.2023 të depozituar nga z. Naçi Lato”.vendime-kas1332023
Vendim nr. 132, datë 23.05.2023 “Për kthimin e kërkesës ankimore nr. 72, të depozituar në KQZ në datën 22.05.2023 nga z. Lame Jaupaj”.vendime-kas1322023
Vendim nr. 131, datë 23.05.2023 “Për shqyrtimin bashkërisht të kërkesave ankimore nr. 63, datë 22.05.2023 dhe nr. 70, datë 22.05.2023”.vendime-kas1312023
Vendim nr. 130, datë 23.05.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës ankimore nr. 70, datë 22.05.2023 të depozituar nga ‘Partia Aleanca Progresiste LZHK”.vendime-kas1302023
Vendim nr. 129, datë 23.05.2023 “Për kthimin e kërkesës ankimore nr. 69, të depozituar në KQZ në datën 22.05.2023 nga z. Naçi Lato”.vendime-kas2023
Vendim nr. 128, datë 23.05.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës ankimore nr. 73, datë 22.05.2023 të depozituar nga ‘Partia Aleanca Demokristiane e Shqipërisë’”.vendime-kas1282023
Vendim nr. 127, datë 23.05.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës ankimore nr. 68, datë 20.05.2023 të depozituar nga subjekti zgjedhor ‘Partia Aleanca Demokristiane e Shqipërisë’”.vendime-kas1272023
Vendim nr. 126, datë 23.05.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës ankimore nr. 63 të depozituar në KQZ në datën 22.05.2023 nga subjekti zgjedhor ‘Aleanca Demokristiane e Shqipërisë’”.vendime-kas1262023
Vendim nr. 125, datë 23.05.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës ankimore nr. 65, datë 20.05.2023 depozituar nga subjekti zgjedhor ‘Partia Lëvizja e Legalitetit”.vendime-kas1252023
Vendim nr. 124, datë 22.05.2023 “Për kthimin e kërkesës ankimore nr. 68, të depozituar në KQZ në datën 20.05.2023 nga partia ‘Aleanca Demokristiane e Shqipërisë’”.vendime-kas1242023
Vendim nr. 123, datë 22.05.2023“Për kthimin e kërkesës ankimore nr. 63, të depozituar në KQZ në datën 19.05.2023 nga ‘Aleanca Demokristiane e Shqipërisë’”.vendime-kas1232023
Vendim nr. 122, datë 22.05.2023 “Për mospranimin për shqyrtim të kërkesës ankimore nr. 66, datë 20.05.2023 të depozituar nga ‘Partia Lëvizja e Legalitetit’”.vendime-kas1222023
Vendim nr. 121, datë 22.05.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës ankimore nr. 65, paraqitur në KQZ , datë 20.05.2023”.vendime-kas1212023
Vendim nr. 120, datë 22.05.2023 “Për mospranimin për shqyrtim të kërkesës ankimore nr. 64, datë 20.05.2023 të depozituar nga ‘Partia Lëvizja e Legalitetit’”.vendime-kas1202023
Vendim nr. 621, datë 25.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Pogradec, Qarku Korçë, z. Ilir Telha Xhakolli, i propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”. vendime-kshz6212023
Vendim nr. 620, datë 25.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Librazhd, Qarku Elbasan, z. Mariglen Hasan Disha, i propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”. vendime-kshz6202023
Vendim nr. 619, datë 25.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Kavajë, Qarku Tiranë, z. Fisnik Ymer Qosja, i propozuar nga subjekti zgjedhor Koalicioni “Bashkë Fitojmë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”. vendime-kshz6192023
Vendim nr. 618, datë 25.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Malësi e Madhe, Qarku Shkodër, z. Tonin Zef Marinaj, i propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6182023
Vendim nr. 617, datë 25.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Dimal, Qarku Berat, zj. Juliana Flamur Memaj, i propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6172023
Vendim nr. 616, datë 25.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Maliq, Qarku Korçë, z. Gëzim Ali Topçiu, i propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6162023
Vendim nr. 615, datë 25.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Devoll, Qarku Korçë, z. Eduard Gazi Duro, i propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6152023
Vendim nr. 614, datë 25.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Kolonjë, Qarku Korçë, z. Erion Adriatik Isai, i propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”. vendime-kshz6142023
Vendim nr. 613, datë 25.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Dropull, Qarku Gjirokastër, z. Dhimitraq Pandeli Toli, i propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”. vendime-kshz6132023
Vendim nr. 612, datë 25.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Selenicë, Qarku Vlorë, z. Nertil Engjëll Bellaj, i propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”. vendime-kshz6122023
Vendim nr. 611, datë 25.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Himarë, Qarku Vlorë, z. Dhionisios (Alfred) Petro Beleri, i propozuar nga subjekti zgjedhor Koalicioni “Bashkë Fitojmë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”. vendime-kshz6112023
Vendim nr. 610, datë 25.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Finiq, Qarku Vlorë, z. Romeo Kosta Çakuli, i propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Minoriteti Etnik Grek për të Ardhmen”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”. vendime-kshz6102023
Vendim nr. 609, datë 25.5.2023, “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Pogradec, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6092023
Vendim nr. 608, datë 25.5.2023, “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Librazhd, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6082023
Vendim nr. 607, datë 25.5.2023, “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Kavajë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6072023
Vendim nr. 606, datë 25.5.2023, “Për shpërndarjen e mandateve midis subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Malësi e Madhe, për zgjedhjet e organeve të qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6062023
Vendim nr. 605, datë 25.5.2023, “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Dimal, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6052023
Vendim nr. 604, datë 25.5.2023, “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Maliq, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6042023
Vendim nr. 603, datë 25.5.2023 “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Devoll për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6032023
Vendim nr. 602, datë 25.5.2023 “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Kolonjë për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6022023
Vendim nr. 601, datë 25.5.2023 “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë, Dropull për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6012023
Vendim nr. 600, datë 25.5.2023 “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Selenicë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz6002023
Vendim nr. 599, datë 25.5.2023 “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Himarë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5992023
Vendim nr. 598, datë 25.5.2023 “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Finiq, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5982023
Vendim nr. 597, datë 24.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë, Bashkia Roskovec, zj. Majlinda Daut Bufi, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5972023
Vendim nr. 596, datë 24.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë, Bashkia Patos, z. Fation Kristaq Duro, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5962023
Vendim nr. 595, datë 24.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë, Bashkia Prrenjas, z. Nuri Ramiz Belba, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5952023
Vendim nr. 594, datë 24.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë, Bashkia Gramsh, z. Besion Gëzim Ajazi, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5942023
Vendim nr. 593, datë 24.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë, Bashkia Cërrik, z. Andis Gëzim Salla, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5932023
Vendim nr. 592, datë 24.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë, Bashkia Shijak, z. Elton Xhemal Arbana, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5922023
Vendim nr. 591, datë 24.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë, Bashkia Bulqizë, zj. Festime Halil Mjeshtri, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5912023
Vendim nr. 590 datë 24.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë, Bashkia Klos, zj. Valbona Zyber Kola, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5902023
Vendim nr. 589 datë 24.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë, Bashkia Mat, z. Agron Rufat Malaj, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5892023
Vendim nr. 588 datë 24.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë, Bashkia Mirditë, z. Albert Dod Mëlyshi, propozuar nga subjekti zgjedhor Koalicioni “Bashkë Fitojmë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5882023
Vendim nr. 587 datë 24.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë, Bashkia Vau-Dejës, z. Kristian Luigj Shkreli, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5872023
Vendim nr. 586 datë 24.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë, Bashkia Kukës, z. Safet Nebi Gjici, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5862023
Vendim nr. 585 datë 24.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë, Bashkia Has, z. Miftar Tahir Dauti, propozuar nga subjekti zgjedhor Koalicioni “Bashkë Fitojmë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5852023
Vendim nr. 584 datë 24.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë, Bashkia Peqin, z. Bukurosh Izet Maçi, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5842023
Vendim nr. 583, datë 24.5.2023 “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Roskovec, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5832023
Vendim nr. 582, datë 24.5.2023 “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Patos, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5822023
Vendim nr. 581, datë 24.5.2023 “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Prrenjas, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5812023
Vendim nr. 580, datë 24.5.2023 “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Gramsh, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5802023
Vendim nr. 579, datë 24.5.2023 “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Cërrik, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5792023
Vendim nr. 578, datë 24.5.2023 “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Shijak, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5782023
Vendim nr. 577, datë 24.5.2023 “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Bulqizë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5772023
Vendim nr. 576, datë 24.5.2023, “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Klos, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5762023
Vendim nr. 575, datë 24.5.2023, “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Mat, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5752023
Vendim nr. 574, datë 24.5.2023, “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Mirditë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5742023
Vendim nr. 573, datë 24.5.2023, “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Vau-Dejës, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5732023
Vendim nr. 572, datë 24.5.2023, “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Kukës, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5722023
Vendim nr. 571, datë 24.5.2023, “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Has, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5712023
Vendim nr. 570, datë 24.5.2023, “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Peqin, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5702023
Vendim nr. 569, datë 23.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Konispol, Qarku Vlorë, z. Ergest Ladimir Dule, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5692023
Vendim nr. 568, datë 23.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Delvinë, Qarku Vlorë, z. Besmir Nexhip Veli, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5682023
Vendim nr. 567, datë 23.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Sarandë, Qarku Vlorë, z. Oltion Ahmet Çaçi, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5672023
Vendim nr. 566, datë 23.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Tepelenë, Qarku Gjirokastër, z. Tërmet Nuro Peçi, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5662023
Vendim nr. 565, datë 23.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Këlcyrë, Qarku Gjirokastër, z. Klement Petro Ndoni, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5652023
Vendim nr. 564, datë 23.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Pustec, Qarku Korçë, z. Pali Andon Kolefski, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5642023
Vendim nr. 563, datë 23.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Skrapar, Qarku Berat, z. Adriatik Maliq Mema, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5632023
Vendim nr. 562, datë 23.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Divjakë, Qarku Fier, z. Josif Vangjel Gorrea, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5622023
Vendim nr. 561, datë 23.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Vorë, Qarku Tiranë, z. Blerim Rustem Shera, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5612023
Vendim nr. 560, datë 23.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Fushë-Arrëz, Qarku Shkodër, z. Hil Zek Curri, propozuar nga Koalicioni “Bashkë Fitojmë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5602023
Vendim nr. 559, datë 23.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Poliçan, Qarku Berat, z. Adriatik Maliq Zotkaj, propozuar nga “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5592023
Vendim nr. 558, datë 23.5.2023 “Për dhënien e mandatit të Kryetarit të Bashkisë Libohovë, qarku Gjirokastër, z. Leonard Vyrtyt Hide, propozuar nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5582023
Vendim nr. 557, datë 23.5.2023 “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Konispol, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5572023
Vendim nr. 556, datë 23.5.2023, “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Delvinë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5562023
Vendim nr. 555, datë 23.5.2023, “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Sarandë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5552023
Vendim nr. 554, datë 23.5.2023, “Për shpërndarjen e mandateve midis subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Tepelenë, për zgjedhjet e organeve të qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5542023
Vendim nr. 553, datë 23.5.2023, “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Këlcyrë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5532023
Vendim nr. 552, datë 23.5.2023, “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Pustec, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5522023
Vendim nr. 551, datë 23.5.2023, “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Skrapar, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5512023
Vendim nr. 550, datë 23.5.2023, “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Poliçan, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5502023
Vendim nr. 549, datë 23.5.2023, “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Divjakë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5492023
Vendim nr. 548, datë 23.5.2023, “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Vorë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5482023
Vendim nr. 547, datë 23.5.2023, “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Fushë-Arrëz, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5472023
Vendim nr. 546, datë 23.5.2023, “Për shpërndarjen e mandateve ndërmjet subjekteve zgjedhore për Këshillin e Bashkisë Libohovë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5462023
Vendim nr. 545, datë 23.5.2023, “Për miratimin e Tabelës Përmbledhëse të Rezultatit të zgjedhjeve për Kryetarin e Bashkisë dhe për Këshillin e Bashkisë, në zonën zgjedhore Bashkia Lezhë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5452023
Vendim nr. 544, datë 22.5.2023 “Për përzgjedhjen e ekspertëve kontabël të liçensuar (auditues ligjor) për auditimin e fondeve të përfituara dhe të shpenzuara nga partitë politike për vitin kalendarik 2022”.vendime-kshz5442023
Vendim nr. 119, datë 22.05.2023 “Për pushimin e shqyrtimit të kërkesës ankimore nr. 61, datë 20.05.2023 të depozituar nga subjekti zgjedhor ‘Partia Lëvizja e Legalitetit’”.vendime-kas1192023
Vendim nr. 118, datë 19.05.2023 “Për pushimin e shqyrtimit të kërkesës ankimore nr. 62, datë 19.05.2023 të depozituar nga subjekti zgjedhor “Partia e Unitetit Kombëtar”.vendime-kas1182023
Vendim nr. 117, datë 18.05.2023 “Për kthimin për plotësim të kërkesës ankimore nr. 62, të depozituar në KQZ në datën 17.05.2023 nga ‘Partia e Unitetit Kombëtar’”.vendime-kas1172023
Vendim nr. 116, datë 18.05.2023 “Për kthimin për plotësim të kërkesës ankimore nr. 61, të depozituar në KQZ në datën 18.05.2023 nga ‘Partia Lëvizja e Legalitetit’”.vendime-kas1162023
Vendim nr. 115, datë 18.05.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës nr. 31, datë 12.05.2023 të Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve”.vendime-kas1152023
Vendim nr. 114, datë 15.05.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës nr. 30, datë 12.05.2023 të Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve”.vendime-kas1142023
Vendim nr. 113, datë 15.05.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës nr.29, datë 12.05.2023 të Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve”.vendime-kas1132023
Vendim nr. 112, datë 15.05.2023 “Për pushimin e shqyrtimit të kërkesës nr. 28, datë 12.05.2023 të Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve”.vendime-kas1122023
Vendim nr. 543, datë 21.5.2023 “Për miratimin e Tabelës Përmbledhëse të Rezultatit të zgjedhjeve për Kryetarin e Bashkisë dhe për Këshillin e Bashkisë, në zonën zgjedhore Bashkia Durrës, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5432023
Vendim nr. 542, datë 21.5.2023 “Për miratimin e Tabelës Përmbledhëse të Rezultatit të zgjedhjeve për Kryetarin e Bashkisë dhe për Këshillin e Bashkisë, në zonën zgjedhore Bashkia Tiranë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5422023
Vendim nr. 541, datë 20.5.2023 “Për miratimin e Tabelës Përmbledhëse të Rezultatit të zgjedhjeve për Kryetar të Bashkisë dhe për Këshillin e Bashkisë, në zonën zgjedhore Bashkia Vlorë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5412023
Vendim nr. 540, datë 20.5.2023 “Për miratimin e Tabelës Përmbledhëse të Rezultatit të zgjedhjeve për Kryetar të Bashkisë dhe për Këshillin e Bashkisë, në zonën zgjedhore Bashkia Korçë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5402023
Vendim nr. 539, datë 20.5.2023 “Për miratimin e Tabelës Përmbledhëse të Rezultatit të zgjedhjeve për Kryetar të Bashkisë dhe për Këshillin e Bashkisë, në zonën zgjedhore Bashkia Elbasan, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5392023
Vendim nr. 538, datë 20.5.2023 “Për miratimin e Tabelës Përmbledhëse të Rezultatit të zgjedhjeve për Kryetar të Bashkisë dhe për Këshillin e Bashkisë, në zonën zgjedhore Bashkia Berat, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5382023
Vendim nr. 537, datë 20.5.2023 “Për miratimin e Tabelës Përmbledhëse të Rezultatit të zgjedhjeve për Kryetar të Bashkisë dhe për Këshillin e Bashkisë, në zonën zgjedhore Bashkia Fier, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5372023
Vendim nr. 536, datë 20.5.2023 “Për miratimin e Tabelës Përmbledhëse të Rezultatit të zgjedhjeve për Kryetar të Bashkisë dhe për Këshillin e Bashkisë, në zonën zgjedhore Bashkia Kamëz, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5362023
Vendim nr. 535, datë 20.5.2023 “Për miratimin e Tabelës Përmbledhëse të Rezultatit të zgjedhjeve për Kryetar të Bashkisë dhe për Këshillin e Bashkisë, në zonën zgjedhore Bashkia Lushnjë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5352023
Urdhër nr. 81, datë 20.05.2023 “Mbi administrimin e pajisjeve elektronike të identifikimit (PEI), të të dhënave që ato mbartin, si dhe mbi marrjen dhe administrimin e çdo informacioni tjetër që lidhet me përdorimin e PEI në zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 maj 2023”., urdhera-kshz nenkomisioner802023
Vendimi nr. 534, datë 20.05.2023 “Për miratimin e Tabelës Përmbledhëse të Rezultatit të zgjedhjeve për Kryetar të Bashkisë dhe për Këshillin e Bashkisë, në zonën zgjedhore Bashkia Shkodër, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5342023
Urdhër nr. 80, datë 19.05.2023 “Për plotësimin e Tabelës Përmbledhëse të Rezultatit të zgjedhjeve të datës 14 Maj 2023, për krytar bashkie dhe këshillin e bashkisë nga KZAZ nr. 47, Bashkia Elbasan”.urdhera-kshz802023
Vendim nr. 533, datë 18.05.2023 “Për miratimin e Tabelës Përmbledhëse të Rezultateve për zgjedhjen e Kryetarit të Bashkisë Belsh, në zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5332023
Vendim nr. 532, datë 18.05.2023 “Për miratimin e Tabelës Përmbledhëse të Rezultateve për zgjedhjen e këshillit të bashkisë Rrogozhinë, në zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5322023
Vendim nr. 531, datë 18.05.2023 “Për miratimin e Tabelës Përmbledhëse të Rezultateve për zgjedhjen e Kryetarit të Bashkisë Rrogozhinë, në zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5312023
Urdhër nr. 79, datë 18.05.2023 “Për evidentimin e punonjësve të KQZ, apo dhe të tretë të tjerë, të kontraktuar me detyra për përgatitjen e pajisjve elektronike të identifikimit (PEI) dhe dorëzimin e tyrë nga KQZ në KQV dhe anasjelltas, për zgjedhjet e datës 14 maj 2023”., urdhera-kshz nenkomisioner792023
Vendim nr. 530, datë 18.5.2023 “Për shqyrtimin e rezultatit të verifikimit të Prokurorit të Përgjithshëm për subjektin vetëdeklarues z. Rezeart Xhelal Tusha, kandidat për deputet i Koalicionit Partia Demokratike – Aleanca për Ndryshim Qarku Durrës”.vendime-kshz5302023
Vendim nr. 529, datë 18.5.2023 “Për shqyrtimin e rezultatit të verifikimit të Prokurorit të Përgjithshëm për subjektin vetëdeklarues z. Serdar Qemal Hoxha, kandidat për deputet i Partisë Socialdemokrate, Qarku Shkodër”.vendime-kshz5292023
Urdhër nr. 76, datë 16.5.2023 “Për vazhdimin në mënyrë të pandërprerë të procesit të numërimit të të gjitha kutive të votimit për këshillin e bashkisë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 maj 2023”.urdhera-kshz762023
Urdhër nr. 78, datë 16.05.2023 “Për verifikimin e shkaqeve të mosfunksionimit të paisjes elektronike të identifikimit të zgjedhësve (PEI) në disa qendra votimi në zgjedhjet e datës 14 maj 2023”., urdhera-kshz nenkomisioner782023
Vendim nr. 528, datë 15.5.2023 “Për lirimin dhe emërimin e anëtarit të KZAZ nr. 04, Bashkia Shkodër dhe KZAZ nr. 22, Bashkia Durrës, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5282023
Urdhër nr. 75, datë 15.5.2023 “Për vazhdimin në mënyrë të pandërprerë dhe organizimin e procesit të numërimit të votave, në KZAZ-të nr. 35 e nr. 38, bashkia Tiranë dhe KZAZ-në nr. 42, bashkia Kavajë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.urdhera-kshz752023
Urdhër nr. 74, datë 15.5.2023 “Për marrjen e masave organizative për procesin numërimit të votave për këshillin e bashkisë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.urdhera-kshz742023
Urdhër nr. 73, datë 15.5.2023, “Për pezullimin e procesit të numërimit të votave në KZAZ-në nr. 15, bashkia kurbin, në zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 maj 2023”.urdhera-kshz732023
Urdhër nr. 72, datë 15.5.2023 “Për organizmin e grupeve të numërimit të votave në VNV, për vazhdimin në mënyrë të pandërprerë të procesit, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.urdhera-kshz722023
Urdhër nr. 71, datë 15.05.2023 “Për vazhdimin në mënyrë të pandërprerë të procesit të numërimit për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore, të datës 14 Maj 2023”.urdhera-kshz712023
Vendim nr. 527, datë 14.5.2023 “Për pajisjen e qendrës së posaçme të votimit nr. 4451/00, KZAZ nr. 85, Bashkia Vlorë, me sasinë shtesë të fletëve të votimit, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 maj 2023”.vendime-kshz5272023
Vendim nr. 526, datë 14.5.2023 “Për mbylljen e zyrave zgjedhore të subjektit zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë” dhe subjektit zgjedhor koalicioni “Bashkë Fitojmë”, në Bashkinë Tiranë”.vendime-kshz5262023
Vendim nr. 525, datë 14.5.2023 “Për pajisjen e qendrës së votimit nr.2275/1, KZAZ nr. 44, Bashkia Peqin, me sasinë shtesë të fletëve të votimit, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 maj 2023”.vendime-kshz5252023
Vendim nr. 524, datë 14.5.2023 “Për pajisjen e qendrës së posaçme të votimit nr. 0748/01 KZAZ nr. 13, Bashkia Lezhë, me sasinë shtesë të fletëve të votimit, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 maj 2023”.vendime-kshz5242023
Vendim nr. 111, datë 13.05.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës ankimore nr.60, datë 13.05.2023 të depozituar nga subkejti zgjedhor ‘Lëvizja Bashkë’”.vendime-kas1112023
Vendim nr. 110, datë 13.05.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës ankimore nr. 60, datë 13.05.2023 të depozituar nga subjekti zgjedhor ‘Lëvizja Bashkë’”.vendime-kas1102023
Vendim nr. 109, datë 12.05.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës së Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve nr. 31, datë 12.05.2023”.vendime-kas1092023
Vendim nr. 108, datë 12.05.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës së Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve nr. 30, datë 12.05.2023”.vendime-kas1082023
Vendim nr. 107, datë 12.05.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës së Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve nr. 29, datë 12.05.2023”.vendime-kas1072023
Vendim nr. 106, datë 12.05.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës së Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve nr. 28, datë 12.05.2023”.vendime-kas1062023
Vendim nr. 105, datë 12.05.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës nr.27, datë 11.05.2023 të Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve”.vendime-kas1052023
Vendim nr. 104, datë 12.05.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës nr. 26, datë 10.05.2023 të Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve”.vendime-kas1042023
Vendimin nr. 523, datë 14.5.2023 “Për lirimin dhe emërimin e anëtarit të KZAZ-së nr. 04, Bashkia Shkodër, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 maj 2023”.vendime-kshz5232023
Vendim nr. 522, datë 14.5.2023 “Për pajisjen e qendrës të votimit nr. 3209/1, KZAZ nr. 58, Bashkia Fier, me sasinë shtesë të fletëve të votimit për këshill, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 maj 2023”.vendime-kshz5222023
Vendim nr. 521, datë 14.5.2023 “Për lirimin dhe emërimin e anëtarit të KZAZ nr. 40, Bashkia Tiranë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 maj 2023”.vendime-kshz5212023
Vendim nr. 520, datë 14.5.0223,  “Për vijimin e procesit të identifikimit të zgjedhësve me listën e zgjedhësve për zgjedhjet e datës 14 maj 2023″. vendime-kshz5202023
Vendimi nr. 519, datë 13.05.2023, i Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve, “Për një ndryshim në vendimin nr. 518, datë 13.5.2023, të Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve, “Për miratimin e listës emërore të shtetasve të cilët mund të emërohen kryesisht nga KZAZ për plotësim të vakancës në KQV, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5192023
Urdhër nr. 70, datë 13.5.2023, “Për dërgimin e listave emërore të anëtarëve të komisioneve të qendrave të votimit në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve nga Komisionet e Zonave të Administrimit Zgjedhor”.urdhera-kshz702023
Vendim nr. 518, datë 13.5.2023 Për miratimin e listës emërore të shtetasve të cilët mund të emërohen kryesisht nga KQZ për plotësim të vakancës në KQV, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të dates 14 Maj 2023”.vendime-kshz5182023
Vendimi nr. 517, datë 13.5.2023 “Për pajisjen e Qendrës së Posaçme të Votimit nr. 1967/01 KZAZ nr. 39, Bashkia Tiranë, me sasinë shtesë të fletëve të votimit, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5172023
Vendim nr. 516, datë 13.05.2023 “Për heqjen e materialeve të subjekteve zgjedhore nga të gjitha ekranet LED WALL në afërisi të QV-ve, KZAZ-ve dhe VNV-ve”.vendime-kshz5162023
Vendim nr. 515 datë 13.5.2023 “Për shqyrtimin administrativ të denoncimit nr. 433, nga Partia Demokratike Elbasan, për ndalimin e transmetimit të materialit reklamues në ekranin LED nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, Bashkia Elbasan, për Zgjedhjet për Organet e Qeverisjes Vendore, të datës 14 maj 2023”.vendime-kshz5152023
Vendim nr. 514, datë 13.5.2023 “Për lirimin dhe emërimin e zv/kryetarit të KZAZ nr. 15, Bashkia Kurbin, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 maj 2023”. Vendim nr. 516, datë 13.5.2023 “Për heqjen e materialeve propagandistike të subjekteve zgjedhore nga të gjitha ekranet LED Wall në afërsi të QV-ve, KZAZ-ve dhe VNV-ve”.vendime-kshz5142023
Vendim nr. 513, datë 13.5.2023 “Për shqyrtimin administrativ të denoncimit nr.435, nga zj.Albana Vokshi për hapjen e zyrës zgjedhore nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë” afër QV-së, Bashkia Durrës, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 maj 2023”.vendime-kshz5132023
Vendim nr. 512, datë 13.5.2023 “Për shqyrtimin administrativ të denoncimit nr. 434, nga zj. Albana Vokshi për ndalimin e transmetimit të materialit reklamues në ekranin LED nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, Bashkia Lushnjë, për Zgjedhjet për Organet e Qeverisjes Vendore, të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5122023
Vendim nr. 511 datë 13.5.2023 “Për shqyrtimin administrativ të denoncimit nr. 419, nga z.Ivi Kaso për hapjen e zyrës zgjedhore nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë” afër QV-së, Bashkia Lushnjë, për Zgjedhjet për Organet e Qeverisjes Vendore, të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5112023
Vendim nr. 510 datë 13.5.2023 “Për shqyrtimin administrativ të denoncimit nr. 427, nga z. Ivi Kaso për hapjen e zyrave zgjedhore nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë” afër QV-ve, Bashkia Lushnjë, për Zgjedhjet për Organet e Qeverisjes Vendore, të datës 14 maj 2023”.vendime-kshz5102023
Vendim nr. 509, datë 13.5.2023 “Për lirimin dhe emërimin e disa anëtarëve të Komisioneve të Zonave të administrimit zgjedhor, propozuar nga subjektet zgjedhore, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 maj 2023”.vendime-kshz5092023
Vendim nr. 508, datë 12.5.2023 “Për shqyrtimin e kërkesave të medias gjermane “Deutche Welle”, Radio Televizioni Dukagjini, për vëzhgimin e zgjedhjeve për organet e qeverisjes vendore të datës 14 maj 2023”.vendime-kshz5082023
Vendim nr. 507 datë 12.5.2023“Për shqyrtimin e kërkesave të Ambasadeve Suedeze, Kroate, Maqedonisë së Veriut, Britanisë së Madhe, të Qendrës për Bashkëpunim dhe Rrjetëzim të Organizatave, prezencës së OSBE, për vëzhgimin e zgjedhjeve për organet e qeverisjes vendore, të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz5072023
Vendim nr. 506, datë 12.5.2023 “Për lirim dhe emërim të anëtarit të KZAZ-së nr. 48, Bashkia Elbasan dhe anëtarit të KZAZ-së nr.73, Bashkia Korçë”.vendime-kshz5062023
Vendim nr. 505, datë 12.5.2023, “Për lirim dhe emërim të sekretarit të KZAZsë nr.24, Bashkia Durrës, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 maj 2023”.vendime-kshz5052023
Vendim nr. 504, datë 12.5.2023 “Për emërimin kryesisht të sekretarit të KZAZ-së nr.82, Bashkia Dropull, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 maj 2023”.vendime-kshz5042023
Vendim nr. 503, datë 12.5.2023 “Për dhënie autorizimi për ndryshimin e vendndodhjes së QV nr.1573, QV nr.1573/01, QV nr.1573/02, QV nr. 1573/03 dhe QV nr.1573/04, Bashkia Kamëz, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 maj 2023”.vendime-kshz5032023
Vendim nr. 502, datë 12.5.2023, “Për lirimin dhe emërimin e anëtarit të KZAZ-së nr.08, Bashkia Fushë Arrëz, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 maj 2023”.vendime-kshz5022023
Vendim nr. 501, datë 12.5.2023, “Për krijimin e KQV-së së posaçme dhe sasinë e fletëve të votimit për qendrën e posaçme të votimit nr. 2565/01, në KZAZ nr. 45, Bashkia Belsh, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 maj 2023”.vendime-kshz5012023
Vendim nr. 500, datë 12.5.2023 “Për miratimin e listës emërore të shtetasve të cilët mund të emërohen kryesisht nga KQZ për plotësim të vakancës në KZAZ, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 maj 2023”.vendime-kshz5002023
Urdhër nr. 69, datë 13.5.2023 “Për paraqitjen në detyrë pranë qendrës së votimit, të operatorëve të pajisjes së identifikimit elektronik të zgjedhësve (pPEI), për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 maj 2023”., urdhera-kshz nenkomisioner692023
Vendim nr. 103, datë 12.05.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës nr. 24, datë 10.05.2023 të Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve”.vendime-kas1032023
Vendim nr. 102, datë 12.05.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës nr. 25, datë 10.05.2023 të Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve”.vendime-kas1022023
Vendim nr. 101, datë 12.05.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës së Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve nr. 27, datë 11.05.2023”.vendime-kas1012023
Vendim nr. 100, datë 11.05.2023 “Për mospranimin për shqyrtim të kërkesës ankimore nr. 58, datë 11.05.2023 të depozituar nga kryetari i bashkisë Kukës z. Safet Gjici”.vendime-kas1002023
Vendim nr. 99, datë 11.05.2023 “Për pushimin e shqyrtimit të kërkesës ankimore nr. 57, datë 11.05.2023, të depozituar nga Kryetari i bashkisë Elbasan”.vendime-kas992023
Vendim nr. 98, datë 11.05.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës së Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve nr. 26, datë 10.05.2023”.vendime-kas982023
Vendim nr. 97, datë 11.05.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës së Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve nr. 24, datë 10.05.2023”.vendime-kas972023
Vendim nr. 96, datë 11.05.2023 “Për mospranimin për shqyrtim të kërkesës ankimore nr. 59, datë 11.05.2023 të depozituar nga kryetari i bashkisë Kukës z. Safet Gjici”.vendime-kas962023
Vendim nr. 95, datë 11.05.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës së Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve nr.25, datë 10.05.2023”.vendime-kas952023
Vendim nr. 94, datë 11.05.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës ankimore nr. 56, datë 10.05.2023, depozituar nga ‘Partia Socialiste e Shqipërisë”.vendime-kas942023
Vendim nr. 93, datë 11.05.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës ankimore nr. 55, datë 08.05.2023 të depozituar nga koalicioni ‘Bashkë Fitojmë’”.vendime-kas932023
Vendim nr. 92, datë 11.05.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës ankimore nr. 54, datë 08.05.2023, depozituar nga ‘Partia Socialiste e Shqipërisë”.vendime-kas922023
Vendim nr. 91, datë 11.05.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës ankimore nr. 56, datë 10.05.2023 të depozituar nga ‘Partia Socialiste e Shqipërisë’”.vendime-kas912023
Urdhër nr. 68, datë 12.05.2023 “Për shpërndarjen e materialeve zgjedhore në KZAZ-të e bashkive Elbasan, Kamëz dhe Vorë ku do të zhvillohet procesi i votimit dhe numërimit elektronik, për zgjedhjet e datës 14 maj 2023”.urdhera-kshz682023
Urdhër nr. 67, datë 12.05.2023 “Për dorëzimin e Pajisjes së Identifikimit Elektronik të Zgjedhësve (PEI), dhe të kamerës për video rregjistrim në qendrën e votimit, për zgjedhjet e datës 14 maj 2023”., urdhera-kshz nenkomisioner672023
Vendim nr. 90, datë 10.05.2023 “Për rishqyrtimin e kërkesës ankimore nr. 53, datë 27.04.2023 depozituar nga partia politike ‘Partia e Lirisë’”.vendime-kas902023
Vendim nr. 497, datë 11.5.2023 “Për shqyrtimin administrativ të denoncimit nr. 408, nga z. Ivi Kaso për hapjen e zyrës zgjedhore nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë” afër KZAZ-së, Bashkia Tiranë, për Zgjedhjet për Organet e Qeverisjes Vendore, të datës 14 maj 2023”.vendime-kshz4972023
Vendim nr. 499, datë 11.05.2023 “Për shqyrtimin administrativ të denoncimit nr. 367 ID, nga Koalicioni për Reforma, Integrim dhe Institucione të Konsoliduara ndaj kryetarëve të disa bashkive, për shkelje administrative, në zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz4992023
Vendim nr. 498, datë 11.05.2023 “Për shqyrtimin administrativ të denoncimit nr. 366 ID, nga Koalicioni për Reforma, Integrim dhe Institucione të Konsoliduara ndaj kryetarëve të disa bashkive, për shkelje administrative, në zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz4982023
Vendim nr. 496, datë 11.5.2023 “Për vlerësimin e raporteve të monitoruesve të fushatës zgjedhore për periudhën e monitorimit 9 maj deri më 10 maj 2023”.vendime-kshz4962023
Vendim nr. 495, datë 11.5.2023 “Për shqyrtimin administrativ të denoncimit nr. 406 nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, për afishimin e materialeve propagandistike të Koalicionit “Bashkë Fitojmë” në Bashkinë Himarë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 maj 2023”.vendime-kshz4952023
Vendim nr. 494, datë 11.5.2023, “Për shqyrtimin administrativ të denoncimit nr. 404, nga z.Ivi Kaso, për hapjen e zyrave zgjedhore afër qendrave të votimit, nga subjekti zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, në bashkitë Lushnjë dhe Tiranë, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 maj 2023”.vendime-kshz4942023
Vendim nr. 493, datë 11.5.2023 “Për shqyrtimin administrativ të denoncimit nr. 397, nga z. Ivi Kaso për afishim të materialit propagandistik të subjektit zgjedhor “Partia Socialiste e Shqipërisë”, në bashkinë Dibër, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 maj 2023”.vendime-kshz4932023
Vendim nr. 492, datë 11.5.2023, “Për lirimin dhe emërimin e anëtarëve në disa KZAZ, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 maj 2023”.vendime-kshz4922023
Vendim nr. 491, datë 11.05.2023 “Për shqyrtimin administrativ të denoncimit nr. 364 ID, nga Koalicioni për Reforma, Integrim dhe Institucione të Konsoliduara ndaj kryetarit të bashkisë Kamëz, për shkelje administrative, në zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz4912023
Vendim nr. 490, datë 11.05.2023 “Për shqyrtimin administrativ të denoncimit nr. 368 ID, nga Koalicioni për Reforma, Integrim dhe Institucione të Konsoliduara ndaj Ministrave dhe personave përgjegjës në disa ministri, për shkelje administrative, në zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz4902023
Vendim nr. 489, datë 11.05.2023 “Për shqyrtimin administrativ të denoncimit nr. 365 ID, nga Koalicioni për Reforma, Integrim dhe Institucione të Konsoliduara ndaj zëvendësdrejtorit të përgjithshëm të Agjencisë për Media dhe Informim, për shkelje administrative, në zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 Maj 2023”.vendime-kshz4892023
Vendim nr. 488, datë 11.5.2023 “Për dhënie autorizimi për ndërrimin e vendndodhjes së QV nr. 2553/00, me QV nr.2553/01, Bashkia Belsh, për zgjedhjet për organet e qeverisjes vendore të datës 14 maj 2023”.vendime-kshz4882023
Vendim nr. 487, datë 11.5.2023 “Për vlerësimin e raportimeve të veprimtarive me karakter publik të disa institucioneve, për periudhën 5 Maj-10 Maj 2023”.vendime-kshz4872023
Vendim nr. 89, datë 10.05.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës ankimore nr. 55, datë 08.05.2023 të depozituar nga koalicioni “Bashkë Fitojmë’”.vendime-kas892023
Vendim nr. 88, datë 10.05.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës ankimore nr. 54, datë 08.05.2023 të depozituar nga subjekti zgjedhor ‘Partia Socialiste e Shqipërisë’”.vendime-kas882023
Vendim nr. 87, datë 10.05.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës nr. 23, datë 06.05.2023 të Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve”.vendime-kas872023
Vendim nr. 86, datë 10.05.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës nr. 22, datë 06.05.2023 të Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve”.vendime-kas862023
Vendim nr. 486, datë 11.5.2023 “Për vlerësimin e raportimeve dhe denoncimeve të veprimtarive me karakter publik të disa institucioneve, për periudhën 28 Prill – 04 Maj 2023”.vendime-kshz4862023
Vendim nr. 85, datë 08.05.2023 “Për shqyrtimin e kërkesave nr.19 dhe nr. 20, datë 06.05.2023 të Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve”.vendime-kas852023
Vendim nr. 485, datë 11.5.2023, “Për shqyrtimin e kërkesave të Radio Televizionit Shqiptar, TV 6+1 Vlora, NTV Televizion, Scan TV dhe gazetës online “SI”, për vëzhgimin e zgjedhjeve për organet e qeverisjes vendore të datës 14 maj 2023”.vendime-kshz4852023
Vendim nr. 484, datë 11.5.2023, “Për shqyrtimin e kërkesave të Misionit të Vëzhgimit të OSBE/ODIHR, të Institutit Demokratik Amerikan, Parlamentit Europian dhe Ambasadave Italiane, Amerikane, Sllovene, për vëzhgimin e zgjedhjeve për organet e qeverisjes vendore të datës 14 maj 2023”.vendime-kshz4842023
Vendim nr. 483, datë 10.5.2023 “Mbi denoncimin nr. 326 ID, të Koalicionit për Reforma, Integrim dhe Institucione të Konsoliduara (KRIIK), ndaj Partisë Socialiste të Shqipërisë”.vendime-kshz4832023
Vendim nr. 482, datë 10.5.2023 “Për vlerësimin e raporteve të monitoruesve të fushatës zgjedhore për periudhën e monitorimit 2 maj deri më 8 maj 2023”.vendime-kshz4822023
Vendim nr. 84, datë 08.05.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës nr. 21, datë 06.05.2023 të Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve”.vendime-kas842023
Vendim nr. 83, datë 08.05.2023 “Për shqyrtimin e kërkesës nr. 18, datë 04.05.2023 të Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve”.vendime-kas832023
Vendim nr. 82, datë 08.05.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës së Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve nr. 22, datë 06.05.2023”.vendime-kas822023
Vendim nr. 81, datë 08.05.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës së Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve nr. 18, datë 04.05.2023”.vendime-kas812023
Vendim nr. 80, datë 08.05.2023 “Për pranimin për shqyrtim të kërkesës së Komisionerit Shtetëror të Zgjedhjeve nr. 21, datë 06.05.2023”.vendime-kas802023
Vendim nr. 79, datë 08.05.2023 “P