Për kë mund të votoj në 14 Maj 2023?

  •  Ju votoni për kryetarin e bashkisë dhe këshillin bashkiak të bashkisë ku keni emrin në listën e zgjedhësve. 
  • Zgjedhjet për kryetarin e bashkisë dhe këshillin bashkiak zhvillohen në 61 bashkitë e vendit.

Këtu gjeni informacionin për kandidatët për kryetar bashkie dhe këshilltarë bashkiakë sipas bashkive dhe subjekteve që i mbështesin.  

Për kë mund të votoj?