Ambasadori Duncan Norman konfirmon mbështetjen e Mbretërisë së Bashkuar për KQZ.

04/02/2021 | Lajme

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve z. Ilirjan Celibashi u takua me Ambasadorin e Mbretërisë së Bashkuar z. Duncan Norman.

Celibashi e njohu Ambasadorin britanik me përgatitjet e procesit zgjedhor të datës 25 Prill dhe e siguroi se KQZ po punon me përgjegjshmëri që zgjedhjet e ardhshme të përmbushin standardet e kërkuara.

Ambasadori Duncan konfirmoi mbështetjen e Mbretërisë së Bashkuar për KQZ-në. Ai tha së po punojmë me të gjitha instituconet shqiptare dhe partnerët për të sigurur që zgjedhjet e ardhshme të përmbushin standardet më të larta.

LajmeAmbasadori Duncan Norman konfirmon mbështetjen e Mbretërisë së Bashkuar për KQZ.