KQZ, kthim për korigjim të dokumentacionit të kandidimit 6 subjekteve zgjedhore.

10/03/2021 | Lajme

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve në seancën e sotme publike pas shqyrtimit të projektvendimeve vendosi kthimin për korrigjim të dokumentacionit të listave shumemërore të kandidatëve për të deputet të depozituar nga

  1. Partia Nisma Thurje;
  2. Partia Balli Kombëtar;
  3. Partia Bindja Demokratike;
  4. Partia Socialiste e Shqipërisë;
  5. Koalicioni Aleanca për Ndryshim (PD-PR-PDIU-PAA-PBDNJ-PDK-LZHK-PLL-FRD-BLD-PBKD-PBD-PKD”), “PD-AN;
  6. Koalicioni Aleanca Bashkimi Popullor–Emigracioni-Ora e Shpresës dhe Konservatorët”;

Gjithashtu, Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve vendosi akreditimin e gazetarëve të televizionit “Fax Media News”, të qendrës “Faktoje” si edhe vëzhguesve afatgjatë të shoqatës “Qëndra për Transparencë” dhe organizatës “Rrjeti i Fuqizimit të Gruas në Shqipëri” për vëzhgimin e zgjedhjeve për Kuvend të datës 25 prill 2021″.

LajmeKQZ, kthim për korigjim të dokumentacionit të kandidimit 6 subjekteve zgjedhore.