Renditja e subjekteve zgjedhore në fletën e votimit, KQZ hedh shortin.

18/03/2021 | Lajme

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve në mbledhjen e sotme pas hedhjes së shortit për përcaktimin e renditjes së subjekteve zgjedhore në fletën e votimit për zgjedhjet për Kuvend të datës 25 Prill 2021, miratoi rezultatet e tij, sipas të cilit renditja e subjketeve zgjedhore në fletën e votimit është si më poshtë:

 1. Partia Socialdemokrate
 2. Partia Balli Kombëtar
 3. Partia Lëvizja Demokratike Shqiptare
 4. Partia Bindja Demokratike
 5. Koalicioni Aleanca Bashkimi Popullor – Emigracioni-Ora e Shpresës dhe Konservatorët (ABEOK)
 6. Partia Lëvizja Socialiste për Integrim
 7. Partia Nisma Thurje
 8. Partia Lëvizja e Re
 9. Koalicioni Partia Demokratike – Aleanca për Ndryshim (PD-PR-PDIU-PAA-PBDNJ-PDK-LZHK-PLL-FRD-BLD-PBKD-PBD-PKD)
 10. Partia Aleanca Demokracia e Re
 11. Partia Lëvizja për Ndryshim
 12. Partia Socialiste e Shqipërisë
 13. Kandidat i pavarur

Gjithashtu, shqyrtoi dhe miratoi projektvendimin “Për lirim dhe emërim të anëtarëve të KZAZ-së nr.02, KZAZ-së nr. 04, Qarku, KZAZ-së nr. 29, KZAZ-së nr. 30, KZAZ-së nr. 37, Qarku Tiranë, KZAZ-së nr. 74, Qarku Korçë, KZAZ-së nr. 77, Qarku Gjirokastër”.

LajmeRenditja e subjekteve zgjedhore në fletën e votimit, KQZ hedh shortin.