Ambasadorët Yuri Kim dhe Luigi Soreca në KQZ.

22/04/2021 | Lajme

Komisioneri Shetëror i Zgjedhjeve, z. Ilirjan Celibashi u takua me Ambasadoren e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, zj. Yuri Kim dhe Ambasadorin e Bashkimit Evropian z. Luigi Soreca.

Bashkëbisedimi u fokusua në përgatitjet eprocesit zgjedhor në tërësi dhe rëndësinë e integritetit të procesit të votimit të qytetarëve në zgjedhjet për Kuvend, të datës 25 prill 2021.

Prononcimi i plotë i Komisionerit Celibashi, Ambasadores Kim dhe Ambasadorit Soreca. 

LajmeAmbasadorët Yuri Kim dhe Luigi Soreca në KQZ.