Njoftim për zhvillimin e seancës publike nga Komisioni Ankimimeve dhe Sanksioneve në datën 19.05.2021.

18/05/2021 | Rendi i ditës

Komisioni i Ankimimeve dhe Sanksioneve në datën 19.05.2021, ora 09:00 e në vazhdim, do të zhvillojë seancat publike me këtë rend dite:

  1. Shqyrtimi i kërkesave ankimore nr. 33, datë 07.05.2021 të subjektit ankues Partia Lëvizja Socialiste për Integrim; nr. 41, datë 09.05.2021 të subjektit ankues Partia Demokratike; nr. 52, datë 10.05.2021 të subjektit ankues z. Kreshnik Merxhani, kandidat i pavarur, për zonën zgjedhore qarku Gjirokastër.
  2. Shqyrtimi i kërkesave ankimore nr. 34, datë 09.05.2021 të subjektit ankues Partia Lëvizja Socialiste për Integrim; nr. 35, datë 09.05.2021 të subjektit ankues Partia Lëvizja Socialiste për Integrim; nr. 42, datë 09.05.2021 të subjektit ankues Partia Demokratike, për zonën zgjedhore qarku Berat.
  3. Shqyrtimi i kërkesave ankimore nr. 36, datë 09.05.2021 të subjektit ankues Partia Demokratike; nr. 49, datë 10.05.2021 të subjektit ankues Partia Lëvizja Socialiste për Integrim, për zonën zgjedhore qarku Vlorë.
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
post
page
Rendi i ditësNjoftim për zhvillimin e seancës publike nga Komisioni Ankimimeve dhe Sanksioneve në datën 19.05.2021.