Zgjedhjet në 6 bashki, miratohen modelet e zarfeve të sigurisë dhe sasia e vulave reservë të KQV

25/01/2022 | Lajme

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve në mbledhjen e sotme publike miratoi modeleve të zarfeve të sigurisë dhe sasinë e vulave rezervë të Komisionit të Qendrës së Votimit që do të prodhohen për zgjedhjet e pjesshme vendore, të datës 6 mars 2022.

LajmeZgjedhjet në 6 bashki, miratohen modelet e zarfeve të sigurisë dhe sasia e vulave reservë të KQV