Zgjedhjet e pjesshme vendore – Orari i votimit 07:00-19:00

02/02/2022 | Lajme

Në mbledhjen e sotme Komisioni Rregullator caktoi orarin e votimit për zgjedhjet e pjesshme vendore të datës 6 Mars 2022.

Rregullatori vendosi që qendrat e votimit ku do të zhvillohen zgjedhjet e pjesshme për kryetar në bashkitë Shkodër, Dibër, Durrës, Vorë, Rrogozhinë dhe Lushnje, që do të zhvillohen në datën 6 Mars 2022, happen në orën 07:00 dhe mbyllen në orën 19:00.

LajmeZgjedhjet e pjesshme vendore – Orari i votimit 07:00-19:00