Zgjedhjet e pjesshme në 6 bashki – Përcaktohen vendet e numërimti të votave për e 13 ZAZ dhe regjistrohet koalicioni “Shtëpia e Lirisë”

04/02/2022 | Lajme

Në mbledhjen e sotme, Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve përcaktoi vendet e numërimit të votave të ZAZ nr. 2. nr. 3, nr. 4, nr. 5, nr. 19, nr. 21, nr. 22, nr. 23, nr. 24, nr. 26, nr. 43, nr. 54, nr. 55, si edhe miratoi modelet e dokumentacionit të punës që do të përdorin Komisionet e Qendrave të Votimit për zgjedhjet e pjesshme vendore për kryetar bashkie, të datës 6 mars 2022.

Gjithashtu, u shqyrtua kërkesa për regjistrimin e koalicionit “Shtëpia e lirisë”, (SHL) për zgjedhjet e pjesshme vendore për kryetar bashkie, të datës 6 mars 202”.

Komisioneri vendosi të regjistrojë si subjekt zgjedhor pjesëmarrës në zgjedhjet e pjesshme vendore për kryetar bashkie, që do të zhvillohen më datë 6 Mars 2022, Koalicionin e partive politike Lëvizja Socialiste për Integrim dhe Partia Demokristiane e Shqipërisë. Emri i koalicionit është “Shtëpia e Lirisë”, me shkronja nistore “Sh-L” dhe partia udhëheqëse e koalicionit është “Lëvizja Socialiste për Integrim”. 

LajmeZgjedhjet e pjesshme në 6 bashki – Përcaktohen vendet e numërimti të votave për e 13 ZAZ dhe regjistrohet koalicioni “Shtëpia e Lirisë”