Njoftim për thirrjen e mbledhjes së Komisionit Rregullator në datën 07.02.2022.

05/02/2022 | Rendi i ditës

Komisioni Regullator, ditën e Hënë, më datë 07.02.2022, ora 18:00, zhvillon mbledhjen me këtë rend dite:
Shqyrtimi i projekt-vendimit
1-“Për miratimin e specifikimeve teknike të fletës së votimit për zgjedhjet e pjesshme për kryetar bashkie në bashkitë Shkodër, Dibër, Durrës, Vorë, Rrogozhinë dhe Lushnjë, që zhvillohen më datë 6 Mars 2022”.

Materialet e Mbledhjes:
Rendi i ditësNjoftim për thirrjen e mbledhjes së Komisionit Rregullator në datën 07.02.2022.