Ligji dekriminalizimit – Kandidatët për bashkitë Vorë, Rrogozhinë, Dibër, nuk janë në kushtet e ndalimit të kandidimit

10/02/2022 | Lajme

Sot, Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve shqyrtoi projektvendimet për verifikimin e formularëve të vetëdeklarimit të kandidatëve për kryetar të bashkive Rrogozhinë, Vorë dhe Dibër.

Në përfundim të shqyrtimit, Komisioneri vendosi se nuk janë në kushtet e ndalimit të kandidimit dhe se KZAZ-të përkatëse mund të vijojnë me procedurat për regjistrimin e kandidatëve të mëposhtëm:

  1. Ferdinand Shefqet Saraçi, kandidat për kryetar në bashkinë Rrogozhinë;
  2. Dritan Hajri Torba, kandidat për kryetar në bashkinë Dibër;
  3. Edison Selman Memolla, kandidat për kryetar në bashkinë Rrogozhinë;
  4. Hekuran Selman Xhani, kandidat për kryetar në bashkinë Rrogozhinë;
  5. Premtim Riza Kryemadhi, kandidat për kryetar në bashkinë Dibër;
  6. Lulzim Sefer Vrana, kandidat për kryetar në bashkinë Vorë;
  7. Rahim Petrit Spahiu, kandidat për kryetar në bashkinë Dibër;
  8. Blerim Rustem Shera, kandidat për kryetar në bashkinë Vorë;
  9. Luan Qamil Haka, kandidat për kryetar në bashkinë Dibër;
  10. Ymer Gjergio Marku, kandidat për kryetar në bashkinë Vorë.
LajmeLigji dekriminalizimit – Kandidatët për bashkitë Vorë, Rrogozhinë, Dibër, nuk janë në kushtet e ndalimit të kandidimit