Miratohet përmbajtja e fletës së votimit për zgjedhjet e datës 6 Mars 2022

12/02/2022 | Lajme

Sot, Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve miratoi përmbajtjen e fletës së votimit për zgjedhjet e pjesshme për kryetar bashkie që do të zhvillohen në bashkitë Shkodër, Durrës, Dibër, Vorë, Rrogozhinë dhe Lushnjë, në datën 6 mars 2022.
LajmeMiratohet përmbajtja e fletës së votimit për zgjedhjet e datës 6 Mars 2022