Njoftim për thirrjen e mbledhjes së Komisionit Rregullator në datën 14.02.2022.

12/02/2022 | Rendi i ditës

Komisioni Rregullator, ditën e Hënë, më datë 14.02.2022, ora 18:00, zhvillon mbledhjen me këtë rend dite:
 
Shqyrtimi i projekt-vendimeve:
  1. “Për përdorimin e kamerave regjistruese dhe të monitorëve për shfaqjen e fletëve të votimit në Vendet e Numërimit të Votave në zgjedhjet e pjesshme për kryetar bashkie, të datës 6 mars 2022”.

Materialet e Mbledhjes:

Rendi i ditësNjoftim për thirrjen e mbledhjes së Komisionit Rregullator në datën 14.02.2022.