Zgjedhjet e pjesshme në 6 bashki, Ilirjan Rusmali relator i kërkesës ankimore nr. 03

13/02/2022 | Lajme

Në Komisionin Qendror të Zgjedhjeve është depozituar kërkesa ankimore nr. 03, datë 12.02.2022 me objekt “Kundërshtimin e vendimit të KShZ, “Për shqyrtimin e kërkesës së subjektit zgjedhor ‘Lëvizja e Re’ për regjistrimin e kandidatit për kryetar në bashkinë Durrës, z. Jonid Nano, për zgjedhjet e pjesshme për kryetar bashkie të datës 6 Mars 2022”, me ankues LRE.

Sot, Komisioni Ankimimeve dhe Sanksioneve hodhi shortin për caktimin e relatorit, rezultati i të cilit përcaktoi se relator i kërkesës ankimore do të jetë anëtari Ilirjan Rusmali.

Seanca e shqyrtimit paraprak do të zhvillohet ditën e Hënë.

LajmeZgjedhjet e pjesshme në 6 bashki, Ilirjan Rusmali relator i kërkesës ankimore nr. 03