Njoftim për thirrjen e mbledhjes së Komisionit Rregullator në datën 15.02.2022

14/02/2022 | Rendi i ditës

Komisioni Rregullator, ditën e Martë, më datë 15.02.2021, ora 16:00, zhvillon mbledhjen me këtë rend dite:
 
Shqyrtimi i projekt-vendimit:
  1. “Për rregullat procedurale për procesin e votimit dhe numërimit elektronik nëpërmjet pajisjes elektronike të votimit dhe numërimit (PEVN) në qendrat e votimit të bashkisë Vorë, qarku Tiranë, për zgjedhjet e pjesshme për kryetar bashkie, të datës 6 mars 2022”.

Materialet e Mbledhjes:

Rendi i ditësNjoftim për thirrjen e mbledhjes së Komisionit Rregullator në datën 15.02.2022