Njoftim për thirrjen e mbledhjes së Komisionit Rregullator në datën 25.02.2022.

24/02/2022 | Rendi i ditës

Komisioni Rregullator, ditën e Premte, më datë 25.02.2022, ora 18:00, zhvillon mbledhjen me këtë rend dite:

Shqyrtimi i projekt-vendimit:

  1. “Për miratimin e udhëzuesit të punës për Komisionet e Zonave të Administrimit Zgjedhor dhe grupet e numërimit të votave për zgjedhjet e pjesshme për kryetar në bashkitë Shkodër, Dibër, Lushnjë, Durrës, Vorë dhe Rrogozhinë, që do të zhvillohen në datën 6 mars 2022”.
Materialet e Mbledhjes:
Rendi i ditësNjoftim për thirrjen e mbledhjes së Komisionit Rregullator në datën 25.02.2022.