Ambasadorët Kim dhe Soreca në KQZ

03/03/2022 | Lajme

Komisioneri Shtetëror i Zgjedhjeve, z. Ilirjan Celibashi u takua me Ambasadoren Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Shqipëri, zonjën Yuri Kim dhe Ambasadorin e Bashkimit Europian në Tiranë, zotin Luigi Soreca. Qëllimi i takimit ishte bashkëbisedimi mbi përgatitjet e zgjedhjeve në 6 bashki të vendit, procesin zgjedhor, rëndësinë e integritetit të votimit të qytetarëve në datën 6 Mars 2022, si edhe çështje të tjera që lidhen me standardin e duhur të zgjedhjeve në Shqipëri.

LajmeAmbasadorët Kim dhe Soreca në KQZ